A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Протокол №11 «ПРОТОКОЛ Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради»

Кількість переглядів: 95
Скликання: .
Сесія: .
Тип документу: Протокол
Дата прийняття: 15.04.2021
Дата оприлюднення: 16.04.2021
Номер документу: 11
Назва документу: ПРОТОКОЛ Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Основний документ (0.09 МБ)

ПРОТОКОЛ

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради

 

_______________                               с. Нехвороща                                   №______

 

Голова комісії: Дубович Віктор Олександрович – сільський голова;

Секретар комісії: Каракуця Ганна Михайлівна – начальник служби у справах дітей;
 

Присутні члени комісії:

Короленко Зоя Петрівна – заступник сільського голови

Хоменко Ольга Станіславівна - заступник сільського голови

Завезьон Микола Анатолійович - заступник сільського голови

Калініченко Світлана Миколаївна - заступник сільського голови

Бугорська Світлана Володимирівна – секретар сільської ради

Шерстюк Ірина Миколаївна – Начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради

Рожко Мирослава Петрівна – Директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Нехворощанської сільської ради

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про епідемічну ситуацію та запровадження додаткових обмежувальних заходів на території Нехворощанської громади з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2.
  2. Про критичну ситуацію, що склалася у зв’язку з пожежами в екосистемах, на території громади.

 

  1. СЛУХАЛИ: - про епідемічну ситуацію, запровадження додаткових обмежувальних заходів на території Нехворощанської громади з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2 та виконання протокольного рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 13.04.2021 №20, в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2.

 

Доповідає заступник сільського голови Короленко З. П.

 

Відповідно до інформації Державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоровя України» та Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації ввести на території громади «червоний» рівень епідемічної небезпеки з 00 год.00 хв. 15 квітня 2021 р. відповідно до ПКМУ від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами)

Усі члени комісії підтримали одноголосно.

          ВИРІШИЛИ:

- З 00 год. 00 хв. 15 квітня 2021 р. на території Нехворощанської громади застосувати обмежувальні протиепідемічні заходи „червоного” рівня епідемічної небезпеки, відповідно до  протокольного рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 13.04.2021 № 20, та постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 ,,Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами), застосувавши заборону на:

 1. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, кафе).

 2. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім:

- приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання;

- провадження діяльності операторів поштового зв’язку, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування), діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, перукарень та салонів краси за попереднім записом.

3. Приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів.

4. Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних та інших) заходів.

5. Діяльність ринків, крім продовольчих;

6. Відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім: вихованців закладів дошкільної освіти, за умови дотримання в них відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю стану здоров’я учнів (вихованців);

7. Перебування на територіях загального користування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, в тому числі виготовлених самостійно.

 

 

 

 

        

Голова комісії                                                            В. О. Дубович

 

Секретар комісії                                                        Г. М. Каракуця

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь