A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ! УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

14 квітня (у середу) голова СТГ Віктор Олександрович ДУБОВИЧ проводитиме у селах нашої громади (в адмінбудинках - приміщеннях колишніх сільських рад) ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН за таким графіком: Шедієве - о 9.00 год. Лівенське - о 10.00 год. Маячка - об 11.00 год.

15:26:01 13.04.2021

ОГОЛОШЕННЯ

Керівник танцювального гуртка, що діє при Нехворощанському Будинку культури, звертається до нехворощан з проханням допомогти облаштувати дзеркальну стінку для проведення репетицій. Для цього треба вісім дзеркал зі старих трюмо чи туалетних столиків (таких, як на фото), які в багатьох можуть бути вже не задіяні в хатньому інтер’єрі. Прохання подарувати такі дзеркала для нашого закладу культури. Їх розмір повинен бути в межах 50х150 см. З пропозиціями прохання звертатися до директора Будинку культури Ірини Володимирівни Дяченко за тел. 095-748-89-29. Будемо усім вдячні!

23:58:38 12.04.2021

УВАГА! ВАЖЛИВЕ ОГОЛОШЕННЯ!

До уваги власників земельних часток-паїв, які самостійно обробляють свої паї!   Просимо Вас до 1 травня подати щорічну податкову декларацію про майновий стан і доходи. Для цього Ви можете звернутися в Нехворощанську сільську раду або до ЦОП Новосанжарської ДПІ Полтавського управління ГУ ДФС у Полтавській області.

18:55:28 10.04.2021

ОГОЛОШЕННЯ! ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ «КІРОВСЬКОГО» ВІДДІЛКУ НЕХВОРОЩІ

Шановні односельці! Запрошуємо Вас прийти 12 квітня на 9.00 годину на «кіровське» кладовище, аби вирубати дикорослі кущі та прибрати його загальну територію від смітників. Запросіть своїх сусідів, знайомих, чиї рідні поховані на «кіровському» кладовищі. Приходьте з граблями та сокирами. Вивезти весь непотріб з кладовища нам допомагатимуть працівники благоустрою та сільський комунгосп. Просимо не бути байдужими!  

20:57:00 09.04.2021

ОГОЛОШЕННЯ! До уваги жителів нашої громади! Третього четверга кожного місяця у приміщенні Нехворощанського сільського комунгоспу з 10-ї години представники Новосанжарського управління Пенсійного фонду України проводитимуть особистий прийом громадян.

До уваги жителів нашої громади! Третього четверга кожного місяця у приміщенні Нехворощанського сільського комунгоспу з 10-ї години представники Новосанжарського управління Пенсійного фонду України проводитимуть особистий прийом громадян. Цього разу прийом громадян відбудеться 15 квітня. Попередній запис бажаючих одержати консультації від представників ПФ проводить секретар сільської ради Світлана Володимирівна Бугорська в робочий час за телефоном: 050-214-70-48.  

20:24:46 07.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь