A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Оголошення

«ДІМ (НЕ)БЕЗПЕКИ»

У 2019 році Координатором проектів ОБСЄ в Україні та студією онлайн- освіти EdEra був розроблений новий онлайн-курс із протидії домашньому насильству «ДІМ (НЕ)БЕЗПЕКИ».

20:07:31 10.01.2021

ДО УВАГИ ВИБОРЦІВ НЕХВОРОЩІ!

10 січня 2021 року, в день голосування, у Нехворощі буде здійснюватися підвезення виборців у центр села до виборчої дільниці.

12:07:58 07.01.2021

Звернення голови громади

ШАНОВНІ керівники наших закладів, установ та організацій, а також одноосібники, орендарі, підприємці та фермери нашої громади! В особливих умовах ми зустрічаємо нинішні Новорічно-Різдвяні свята, які очікуємо з великими надіями на зміни у кращий бік, а наші діти – з нетерпінням та вірою в казку. Тому я звертаюсь до кожного з Вас із проханням прикрасити фасади чи вікна своїх адміністративних приміщень, вітрини магазинів, прилеглі території гірляндами, іграшками та іншими новорічними оздобами. Це для того, аби створити святкову атмосферу в наших селах. Коли вулиці, магазини, інші громадські місця сяють новорічними вогнями – хочеться посміхатись, робити рідним подарунки, бути добрими та щедрими. Хай піднесений настрій буде і в дітей, і в дорослих! З повагою – голова ОТГ Віктор ДУБОВИЧ

13:05:39 18.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь