A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Конкурс рукоділля та юних дизайнерів

Дата: 19.11.2018 08:53
Кількість переглядів: 491

Фото без описуКонкурс з рукоділля та юних дизайнерів

    Кажуть, що потреба в красі народилася разом з людиною, й уся історія людства переконливо про це свідчить. Людина не може не відчувати потреби в гарних речах. Звичайно, усім стає тепло і затишно, коли в наше буденне життя вкраплюється краса, яка пробуджує найсвітліші почуття. Вироби з глини, бісеру, природного матеріалу, тканини,  вишивка, в’язані іграшки увібрали в себе досвід багатьох поколінь, чарують і заворожують нас.

     З метою створення сприятливих умов для збагачення художнього досвіду та прояву власної індивідуальності дітей у комунальному закладі «Нехворощанський Будинок дитячої та юнацької творчості» вперше  було  проведено конкурс з рукоділля та юних дизайнерів, у якому взяли  участь талановиті учні закладів загальної середньої освіти та позашкільний навчальний заклад Нехворощанської ОТГ.

     Конкурс проводився з таких напрямків: рукоділля ( в’язання гачком, спицями, вишивка хрестиком та бісером, бісероплетіння), дизайн (малювання, м’яка іграшка, кераміка).  

   Мета конкурсу - це розвиток здібностей учнів у виготовленні та оздобленні різних виробів, розвиток творчої уяви та естетичного смаку гуртківців, формування навичок у конструюванні та моделюванні виробів, вивчення історії розвитку ремесел різних регіонів Полтавщини. 

   У конкурсі взяли участь 31 дитина. Юні майстри рукоділля привезли свої найкращі роботи, щоб представити їх на огляд журі. Це вироби з бісеру,  солоного тіста, глини, тканини, картини, вишивки, плетіння гачком та інше. А також виконували роботу, яку їм представив оргкомітет конкурсу.

    Дітей привітали Тетяна Федорівна Лещенко, директор  комунального закладу «Нехворощанський Будинок дитячої та юнацької творчості,

 Ірина Миколаївна Шерстюк, начальник  відділу освіти виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради,   Левадна Яна Григорівна, спеціаліст ІІ категорії з питань освіти виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради. А щоб підняти настрій учасникам, гуртківці  показали коротенький виступ художньої самодіяльності.

   Кожна дитина неповторна й по-своєму талановита. І віднайти в юному створінні родзинку – завдання педагога.

  Девізом нашого конкурсу були такі слова: «Працювати творчо, натхненно, з любов’ю, на користь собі, рідній школі, Будинку творчості, отчому краю, рідній Україні».

 Із творчим завзяттям оцінювало роботи учасників вельмишановані члени журі.

Левадна Яна Григорівна, спеціаліст ІІ категорії з питань освіти виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради – голова журі.

Члени журі:

Гецко Надія Іванівна – учитель трудового навчання Соколовобалківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів, керівник гуртка «Народна творчість».

Іопа Олена Миколаївна – методист комунального закладу «Нехворощанський Будинок дитячої та юнацької творчості», керівник гуртків.

Романченко Сергій Миколайович – учитель трудового навчання Маячківського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів імені академіків Левицьких, керівник гуртка.

 Москаленко Яна Юріївна – учитель Нехворощанського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів,  керівник гуртка «Веселі клаптики».

  Тож бажаємо творчих  успіхів і перемог усім учасникам!

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь