A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Засідання ради регіонального розвитку

Дата: 04.12.2018 07:47
Кількість переглядів: 581

3 грудня в Нехворощанській ОТГ відбулося перше (установче) засідання Ради регіонального розвитку. Його учасники обговорили перспективи розвитку громади на 2019-2021 роки.  

 На початку засідання сільський голова Юрій Мовчан інформував присутніх про те, що, він, 12 листопада приймав участь у засіданні Ради регіонального розвитку за участю Президента України, на якій було дано доручення щодо розробки Перспективних планів розвитку територій на 2019-2021 роки. Також він зазначив, що Рада регіонального розвитку – це нагода провести аналіз ефективності кожного керівника і зробити зріз стартової ситуації з урахуванням специфіки кожної території.

Розуміючи важливість планування своєї подальшої діяльності, учасники зібрання поставили перед собою важливі стратегічні цілі: енергоефективність комунальних закладів і благоустрій територій, водозабезпечення, переробка та сортування твердих побутових відходів, ремонт існуючої дорожної інфраструктури, розвиток освіти, медицини та спорту.

Керівникам профільних управлінь  та відділів Нехворощанської сільської ради об’єднаної територіальної громади доручили розробити та подати на розгляд Ради регіонального розвитку Перспективний план розвитку Нехворощанської об'єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь