A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Звернення до депутатів сільської ради

Дата: 12.04.2019 15:47
Кількість переглядів: 1311

ЗВЕРНЕННЯ ДО ДЕПУТАТІВ ОТГ
Шановні депутати Нехворощанської об’єднаної територіальної громади!
Нагадуємо Вам, що п.1 ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» зобов’язує кожного депутата місцевої ради періодично, але не рідше одного разу на рік, звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного  виборчого  округу.
Пункт 2 цього Закону вказує, що звіт депутата місцевої ради повинен містити відомості про його діяльність у раді та в її органах, до яких його обрано (зокрема, в постійних комісіях), а також про його роботу у виборчому окрузі, про прийняті радою та її органами  рішення, про хід їх виконання,  про особисту участь в обговоренні, прийнятті та в організації виконання рішень ради, її органів, а також доручень виборців свого виборчого округу.
На виконання цих вимог Закону просимо Вас у стислі терміни визначити дату проведення особистої зустрічі з виборцями і заздалегідь подати інформацію про це будь-яким зручним для Вас способом до прес-служби Нехворощанської ОТГ для оприлюднення її на офіційному Інтернет-сайті. Також до кінця квітня 2019 року провести на своїх виборчих округах зустрічі з виборцями, де прозвітувати про свою депутатську діяльність.
Відповідно до п. 8 названого Закону, звіти і  зустрічі  депутатів  місцевої  ради  з  виборцями будуть висвітлюватися нашою прес-службою.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь