A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗГАДАЙМО РАДІСНІ МИТТЄВОСТІ СВЯТА

Дата: 27.06.2020 13:16
Кількість переглядів: 248

Фото без описуДорогі односельці та жителі сіл об’єднаної громади!

Від працівників клубних закладів та учасників художньої самодіяльності прийміть щирі вітання з Днем Конституції – одним із визначальних державних свят суверенної України. А також з яскравим та динамічним святом – Днем молоді, який відзначається щорічно в останню неділю червня. Нині ці свята ми традиційно відзначаємо в один день. Це пов’язано не тільки з тим, що дві дати стоять поруч, а й з тим, що за духом своїм обидва свята дуже близькі між собою.

 

Нехай демократичні засади, що були закріплені надзвичайно важливим державним документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни.

День молоді - свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Адже молодість - це прекрасна пора, коли відкриті тисячі доріг, весь світ, як на долоні, і будь-яка справа до снаги! Вітаючи нашу юнь, хочеться щиро побажати їй насолоджуватись усім найкращим, що є в житті, не боятися перешкод, а мужньо долати їх. Завжди бути веселими, безпосередніми, завзятими до будь-яких справ. Тож нехай чистий погляд, світлий розум і гаряче серце дозволять Вам зростати та долати найважчі перепони. Хай дух буде сильним, а вчинки сміливими і справедливими. І скільки б не пройшло років, залишайтеся в душі завжди молодими!

На жаль, нині через поширення коронавірусу ми не можемо зібратися разом і відзначити ці прекрасні свята. Але в нас є можливість перегорнути сторінки історії, погортати фотознімки і згадати, як весело ми святкували у попередні роки. Віримо, що всі перепони зникнуть, як роса на сонці, і ми знову неодмінно зберемося навколо щирої пісні та запального танцю. Бо ми – дружна громада, яка має свої культурні традиції і прагне розвиватися. Так буде!

Переконані, що попри карантин, у ваших домівках не зникне почуття святковості. Тож сердечно зичимо всім міцного здоров’я, бадьорості духу, радісного настрою, благополуччя та достатку! Нехай обидва свята додадуть всім наснаги для плідної праці та увінчаються значними здобутками в ім’я процвітання нашої громади!

З повагою – директор Нехворощанського Будинку культури Світлана БАБЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь