A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Чергова сесія Нехворощанської сільської ради 16.07.20

Дата: 16.07.2020 23:40
Кількість переглядів: 364

Фото без описуСьогодні відбулася чергова сесія Нехворощанської сільської ради. На неї прибули депутати нашої ОТГ, керівники освітніх закладів, будинків культури, а також громадяни, які записалися на виступ під час сесії.

Перед початком засідання депутати зголосилися вислухати виступи громадян, що прийшли з своїми клопотаннями. Жителі Нехворощі висловили занепокоєння щодо поганого водопостачання по вул.. Центральній та пров. Ювілейному. У відповідь на це начальник КП Нехворощанського сільського комунгоспу, Григорій Іванович Балана пообіцяв зробити ремонтні роботи в самий найближчий час.


Від імені батьків с. Соколової Балки та с. Андріївки до депутатів звернулася Тютюнник Ніна Дмитрівна, з питанням про відкриття дитячих садків на території нашої ОТГ. Зі слів Ніни Дмитрівни зрозуміло, що відкрити садочки для відвідування дітей, це дуже просто. Але це не так. Як наголосила начальник відділу освіти Ірина Миколаївна Шерстюк, в більшості закладів не можливо виконати ряд тимчасових рекомендацій , які опубліковало Міністерство охорони здоров’я.


Після обговорення звернень громадян, слово для звіту надали раднику в.о. сільського голови Ользі Станіславівні Хоменко. Яка вказала на де-які недоліки роботи, як депутатів, так і роботи працівників виконкому. На розгляд депутатів також були винесені питання про зміни до бюджету на 2020 рік, відпустку в.о. сільського голови, зміни до штатного розпису Нехворощанської сільської ради. Також депутати проголосували за виділення нецільової матеріальної допомоги, та розглянули декілька десятків земельних питань.

Переглянути рішення (документи) »

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь