A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Питання потреби громади у трансформації Андріївської санаторної школи

Дата: 06.08.2020 22:14
Кількість переглядів: 287

На минулій сесії, яка відбулася 16 липня 2020 року, депутати нашої громади звернулися до т.в.о. Міністра освіти і науки Шкарлета С.М, з питанням потреби громади у трансформації Андріївської санаторної школи. На ту кількість дітей, що проживають на території нашої ОТГ, відкриття ліцею на базі Андріївської санаторної школи не є доцільним.
Сільську раду дуже хвилює це питання, адже фінансування шкіл залежить від кількості учнів. Тому кількість дітей у закладі - це той чинник, за яким визначають, чи бути школі. В цьому році на території нашої ОТГ вже було закрито один заклад освіти, а з такою перспективою прийдеться закрити ще не одну школу. За словами батьків, керівництво Андріївської санаторної школи пропонують ще такий сценарій: віддайте нам дітей на два тижні, а тоді можете повернути їх до рідних шкіл. Це знову ж для того, щоб на 5 вересня до Департаменту освіти і науки подати звітність з кількістю дітей, і отримати державну субвенцію, яку натомість не отримають інші заклади.
Тож дорогі батьки, добре подумайте про майбутнє своїх дітей. Чи потрібно зараз забирати дитину з однієї школи, щоб вони проходили період адаптації до однолітків та вчителів, в іншій? Чи будете ви готові до того, що ваша дитина не встигла звикнути до навчального процесу, як їй знову потрібно звикати до чогось нового? І як це вплине на успіхи у навчанні.
Майбутнє своїх дітей програмуєте ви самі. І дуже багато залежить від знань, які вони отримають у школі.
Тож дорогі батьки, будьте зацікавленими у майбутньому своїх дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь