A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

10 вересня відбулася чергова сесія Нехворощанської сільської ради.

Дата: 11.09.2020 23:16
Кількість переглядів: 503

На неї прибули депутати нашої ОТГ і громадяни, які записалися на виступ. Перед початком засідання до присутніх звернулася депутат Новосанжарської районної ради - Борсук О. В., яка озвучила звернення батьків нашої громади про відкриття філіалів музичної школи в старостинських округах громади. Також свої виступи озвучили: Рожко М. П., Геращенко І. О., Кравець А. М..


На порядок денний було винесено такі питання:
1. Про затвердження " Програми підтримки та розвитку КНП " Мачухівська стоматологія Мачухівської сільської ради з Нехворощанською сільською радою на 2020 - 2021."
2. Про передачу в оперативне управління з Виконавчогокомітету Нехворощанської сільської ради кімнати стоматолога Соколовобалківської та Нехворощанської АЗПСМ.
3. Про внесення змін до показників бюджету об'єднаної територіальної громади на 2020 рік.
4. Про внесення змін та затвердження структури та штатних розписів виконавчого комітету, закладів культури, відділу благоустрою, місцевої пожежної охорони, центру надання соціальних послуг Нехворощанської сільської ради на 2020 рік.
5. Про погодження штатного розпису бухгалтерської служби, господарської групи відділу освіти, молоді та спотрту Нехворощанської сільської ради на 2020 рік.
6. Про погодження штатних розписів установ освіти (ЗООШ, ДОЗ, БДЮТ), відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради на 2020 році.
7. Про виділення нецільової матеріальної
допромоги.
8. Різне.
9. Земельні питання.
По першому питанню до депутатів звернулися з голова Мачухівської ОТГ Білокінь В. В., спеціаліст гуманітарного відділу виконавчого комітету Мачухівської сільської ради Горилечко Г. В., в.о. головного лікаря КНП " Мачухівської стоматологія" Петренко Р. Ю..
Під час обговорень порядку денного були затверджені всі питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь