A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ВІТАННЯ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 04.10.2020 08:30
Кількість переглядів: 215

На изображении может находиться: цветок, растение и природаШановні освітяни, дорогі ветерани педагогічної ниви, всі, хто причетний до справи навчання і виховання молодого покоління! Сьогодні хочу звернутися до кожного з вас, хто працює у загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних закладах освіти нашої громади, а також до колективу Андріївської санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів.

Від виконавчого апарату сільської ради, депутатського корпусу нашої ОТГ та від себе особисто щиро і сердечно вітаю вас із Днем працівників освіти! Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і благородне покликання сіяти мудрість і знання. Педагоги чітко розуміють, що від їхнього уміння, майстерності, мудрості залежить виховання і навчання найдорожчого, що у нас є, – наших дітей.

Бажаю вам, шановні освітяни, відчуття повноти й неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя й людської шани. Нехай кожен ваш день розпочинається усмішкою, а завершується відчуттям задоволення, думки і вчинки ваші проміняться добром і щедрістю, а серце зігрівається щирою вдячністю батьків і ваших вихованців.

Зичу якнайбільше творчих успіхів, натхнення й оптимізму, міцного здоров’я, злагоди і щастя у сім’ях. Нехай ваш нелегкий шлях освячується любов’ю до дітей і радістю від вашої благородної праці!

З повагою – в.о. голови Нехворощанської ОТГ Ольга ГАПОН

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь