A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Перша сесія Нехворощанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 17.11.2020 18:36
Кількість переглядів: 513

Сьогодні, 17 листопада, відбулася перша сесія Нехворощанської сільської ради восьмого скликання, на якій голова ТВК Лариса Яловега представила новообраних депутатів та голову Нехворощанської ОТГ, і вручила їм посвідчення.


Після всіх необхідних процедур для проведення сесії , новообраний голова Нехворощанської сільської ради Дубович Віктор Олександрович виніс на порядок денний ряд питань установчого характеру, а саме:

  •  Про обрання секретаря Нехворощанської сільської ради.

  •  Про утворення постійних комісій Нехворощанської сільської ради.

  • Про затвердження заступників сільського голови з питань діяльності виконавчих органів.

  • Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності, та затвердження персонального складу.

  • Про створення фінансового відділу Нехворощанської сільської ради.

  • За пропозицією Віктора Олександровича, та шляхом таємного голосування секретарем Нехворощанської сільської ради було обрано Бугорську Світлану Володимирівну.

  • Також було прийнято рішення щодо створення постійних комісій, а саме:

  • Постійна комісія з питань прав людини, законності, запобігання корупції, депутатської діяльності, етики та регламенту.

  • Постійна комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку та інвестицій.

  • Постійна комісія з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

  • Постійна комісія з питань освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення, культури, молоді, фізичної культури і спорту.

За поданням сільського голови Дубовича В.О. депутати одноголосно прийняли рішення щодо затвердження заступників сільського голови з питань діяльності виконавчих органів, а саме: Хоменко Ольга Станіславівна, Короленко Зоя Петрівна, Завезьон Микола Анатолійович і Калініченко Світлана Миколаївна.

Також утворили виконавчий комітет Нехворощанської сільської ради та визначили його чисельність і затвердили персональний склад.

З приємною місією на засідання сесії завітав заступник обласного Полтавського військового комісара підполковник Бородай Едуард Миколайович, який за дорученням Міністра оборони України привітав новообраного депутата Замулу Володимира Івановича та вручив йому нагрудний знак «Знак пошани за особистий внесок у військову справу та підтримку Збройних сил України.

Отже, перша сесія Нехворощанської сільської ради восьмого скликання пройшла досить вдало. Бажаємо в подальшому плідної праці Віктору Олександровичу та депутатському корпусу і процвітання нашій громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь