A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СВЯТО У МАЯЧЦІ

Дата: 06.03.2021 11:16
Кількість переглядів: 350

Фото без опису«І знову починається весна» - під такою назвою 5 березня відбувся концерт до Міжнародного жіночого дня у Маячківському Будинку культури. На початку присутніх жінок привітали голова громади Віктор ДУБОВИЧ, його заступник Микола ЗАВЕЗЬОН та керівник регіонального управління СТОВ «Говтва» Костянтин НАЗАРЬКО. Потім глядачів радували своїми номерами художні колективи Шедіївського, Лівенського та Маячківського закладів культури. Вони були такі ж яскраві й барвисті, як весняні квіти, відтак після кожного номера зала вибухала гучними оплесками і вигуками «Браво!». Важко навіть виділити якийсь номер з-поміж усіх, бо всі були на високому рівні – хоч пісні, хоч танці. А виступили вокальні гурти «Маків цвіт», Шедіївчанка» і «Калина», дуети «Гармонія» і «Ніжність», гурт «Весна», хореографічний колектив лівенчан «Дикий мед» і танцювальний гурт «Лілея». Сергій Романченко співав в дуеті з Ярославом Щербаком, Тетяною Білокінь та Галиною Козуб. Сольно виступили Галина Герасименко та Іванна Полухіна.

 

Вели програму Василь Маслей і Катерина Валявська.
Словом, концерт видався насиченим, чудовим, по-справжньому святковим. Тож наприкінці В.Дубович та М.Завезьон подякували його учасникам за такий весняний подарунок маячківцям.

 

Нагадаємо, що сьогодні о 12-й годині такий концерт почнеться у с. Шедієве, о 14-й – в с. Андріївка, о 15-й – у с. Лівенське. О 18-й годині концерти одночасно почнуться у Соколовій Балці та Нехворощі. Відтак глядачам та любителям художньої самодіяльності нашої громади ще буде що побачити і послухати. Приходьте!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь