A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

КОНЦЕРТ У СОКОЛОВІЙ БАЛЦІ

Дата: 07.03.2021 21:31
Кількість переглядів: 567

Настала весна і на порозі 8 Березня - свято краси, любові та ніжності. Це по-справжньому світле та весняне жіноче свято. Воно щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті - кохання, сердечність та вірність.

 

Не обійшло воно увагою і жінок Соколовобалківської громади. Так, 6 березня для прекрасної половини в Соколовобалківському сільському Будинку культури відбувся концерт. Вірніше, не просто концерт, а створений руками художньої самодіяльності "Ідеальний подарунок для жінки".

 

Приємно, коли на свято приїжджають шановні гості. От і до нас завітали заступниці голови Нехворощанської ТГ, дві чарівні жінки - Калініченко Світлана Миколаївна та Короленко Зоя Петрівна. Вони щиро привітали всіх жінок зі святом. Побажали міцного здоров'я та особистого щастя.

 

Ведучі заходу Яна Пилипенко та Лариса Корінна підтримували святкову атмосферу в глядацькій залі вітаннями та побажаннями краси й кохання, добробуту і злагоди. Майстерно поєднували між собою складові "Ідеального подарунка". Своїми чудовими виступами, своєю майстерністю й емоційним виконанням вітали всіх присутніх старша, середня та молодша групи танцювального колективу "Імпульс", вокальний гурт "Креатив", Вероніка Наріжна, Ірина Знайко та Сніжана Хоменко.

 

Важко описати словами, наскільки тепла та святкова атмосфера панувала під час концерту. Тому і не дивно, що гучні оплески звучали після кожного виступу. А в кінці глядачі стоячи аплодували учасникам.

 

Святковий концерт минув, але приємні враження і весняний настрій залишилися.
Насамкінець всі учасники отримали солодкі подарунки від директора Будинку культури Світлани Житник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь