A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ОГОЛОШЕННЯ! З 1 квітня 2021 року ТОВ «Полтавагаз Збут» відновлює постачання природного газу своїм споживачам на взаємовигідних умовах.

Дата: 23.03.2021 14:48
Кількість переглядів: 340

Фото без описуЗ 1 квітня 2021 року ТОВ «Полтавагаз Збут» відновлює постачання природного газу своїм споживачам на взаємовигідних умовах.

Шановні споживачі! Якщо Ви не плануєте купувати газ в іншого постачальника, а хочете залишитися абонентом ТОВ «Полтавагаз Збут», то вам необхідно лише підписати заяву-приєднання до Договору на постачання природного газу побутовим споживачам, яка направлена Вам від ТОВ «Полавагаз Збут”, а в разі зміни Ваших адреси чи персональних даних — їх уточнити та повернути підписану заяву-приєднання до абонентських відділів в найкоротший термін будь-яким доступним способом.

Підписання нового договору викликане тим, що ЗМІНИЛИСЯ РЕКВІЗИТИ ТОВ «Полтавагаз Збут», на які треба платити за використаний газ.

Також Ви можете самостійно роздрукувати заяву-приєднання до Договору постачання природного газу побутовим споживачам з особистого кабінету-споживача, заповнити та направити на адресу абонентських відділів чи вкинути до скриньок, які розміщені в абонентських відділах та відділеннях АТ «Полтава-банк».

За детальнішою інформацією звертайтеся, будь ласка, до контролерів ТОВ «Полтавагаз Збут».

ТОВ «Полтавагаз Збут» розраховує на плідну співпрацю зі своїми попередніми абонентами та чекає їх у своїх абонентських відділеннях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь