A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПРОВОДЖАЛИ В АРМІЮ СОЛДАТА

Дата: 05.04.2021 17:35
Кількість переглядів: 277

Фото без описуСьогодні зранку працівники сільської ради зібралися біля адмінбудинку, аби провести на строкову службу у Збройних Силах України нехворощанина Дмитра ЩЕРБИНУ. Голова громади Віктор ДУБОВИЧ привітав юнака особисто.

 

«Знаю, що спочатку буде важко і незвично, але я упевнений, що час, відведений для служби, мине швидко і потім ти з приємністю згадуватимеш цей період, упродовж якого станеш дорослим, змужнілим, справжнім чоловіком! Бажаю тобі щасливої дороги і легкої служби! Рідне село чекатиме твого повернення, адже нашій громаді потрібні розумні, роботящі хлопці» – говорив Віктор Олександрович.

 

Дмитро народився у 2001 році, після закінчення школи вступив до магдалинівського училища, навчався на водія. «Але водійське посвідчення отримати не встиг, бо через карантин заняття припинилися, – розповідають батьки Олена Михайлівна і Сергій Вікторович. – Хоча те посвідчення згодилося б Дмитрові на службі. Але ми віримо, що все в нього буде добре!».

 

І ось – хвилина прощання з батьками. Попереду в Дмитра – півтора роки служби Україні. Півтора роки школи мужності. Щасти тобі, юначе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь