A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Підбито підсумки конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської обласної ради, що проводився в рамках обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2019-2021 роки».

Дата: 08.06.2021 18:05
Кількість переглядів: 482

Метою конкурса є підвищення екологічної культури населення, вирішення локальних екологічних проблем.
 

 

Як відомо, наша громада теж подала три проєкти, два з них увійшли до числа семи проєктів, що стали переможцями. Так, у загальнообласному рейтингу сільських громад, що брали участь у конкурсі, ТРЕТЄ місце виборов проєкт «Модерний кабінет біології та екології» (Створення наочно-дидактичного простору для вчителя та учнів Соколовобалківського ЗЗСО І – ІІІ ступенів, автор проєкту Поглазова Лариса Анатоліївна). Він набрав 949 голосів.

 

ЧЕТВЕРТЕ місце – за проєктом «Екоторбина – чистого довкілля частина» (автор проєкту – Рудь Наталія Миколаївна). Цей проєкт набрав 924 голоси.

 

На жаль, маячківський проєкт «Сучасна комфортна паркова зона для жителів села Маячка Нехворощанської ТГ» (автор Маслей Василь Васильович), набравши 643 голоси, опинився на восьмому місці, тобто був уже на порозі перемоги, але голосів усе-таки не вистачило.

 

Керівництво СТГ дякує кожному, хто взяв участь у голосуванні й підтримав проєкти нашої громади. Завдяки цьому вони будуть реалізовані, а в громаду додатково буде залучено з обласного бюджету 98 тис. грн. Дуже приємно, коли громада демонструє єдність, гуртується навколо добрих справ, перемагає, бо прагне розвиватися.

 

Спасибі усім! Ви – молодці!
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь