A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Cвяткували День фермера і День медика, а ще – сорокаріччя ансамблю «Світич».

Дата: 21.06.2021 10:19
Кількість переглядів: 356

Велелюдним видалося свято, що пройшло у Нехворощі біля Будинку культури 19 червня. Як було анонсовано раніше, його учасники зустрічали Трійцю, святкували День фермера і День медика, а ще – сорокаріччя ансамблю «Світич». Відкрив захід голова громади Віктор ДУБОВИЧ, який разом із своїми заступницями Ольгою ХОМЕНКО, Зоєю КОРОЛЕНКО та Світланою КАЛІНІЧЕНКО привітав усіх «винуватців торжества», потім вручив грамоти і подяки фермерам, медичним працівникам та учасникам «Світича», побажав усім вдалого святкування.

 

Перед глядачами виступив не тільки «Світич», а також і його друзі – гурт «Стожари» з Андріївки у складі Григорія СІМ’ЯНА та Юрія ШИМКА. Дві години присутні насолоджувалися давно знайомими піснями, багато хто пускався в танок. Приємно здивував грою на саксофоні Василь ГЕЦКО.

 

У ході свята були розваги для дітей, працювали торгові точки, виставка ретротехніки та робіт народних умільців, майстер-класи для юних художників, смажилися шашлики, а Лідія ПАЛАШ, котра постійно готує на подібних дійствах смачну юшку, пригощала нею всіх охочих разом із заступницями голови СТГ.

 

Сюрпризом для нехворощан було те, що до нас на свято приїхала велика делегація з села Огіївка Сахновщинської громади Харківської області. Голова тамтешнього сільськогосподарського кооперативу «Україна» Микола Михайлович МОСІЄНКО привітав учасників ансамблю «Світич» з їхнім ювілеєм і вручив подарунки. Так само вітала їх колишня завідувачка сектору культури і туризму Новосанжарської райдержадміністрації, а нині – староста сіл Лелюхівка та Забрідки Новосанжарської громади Зінаїда КИРИЧОК.

 

Коли виступ «Світича» і «Стожарів» завершився спільним виконанням фінальної пісні, вечір продовжився молодіжною дискотекою, що тривала майже до четвертої ранку.

 

Словом, було що побачити, послухати, посмакувати. Тепер тим, хто з якихось причин не був свідком цього дійства, пропонуємо переглянути 50-хвилинний відеоролик.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь