A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Облаштування стадіону в Андріївці.

Дата: 22.06.2021 22:07
Кількість переглядів: 267

Фото без описуМи нерідко нарікаємо на молодь – мовляв, байдужа, лінива, схильна тільки до розваг та бешкетування. І часто таке узагальнення буває помилковим. Бо й серед сучасної молоді є багато юнаків та дівчат, здатних проявити ініціативу, взяти до рук необхідний інструмент і зробити корисну справу для всієї громади. Прикладом тому – футболісти з андріївсько-соколовобалківсько-нехворощанської команди «Сокоріль». «Таким і допомагати хочеться» – каже депутат СТГ Володимир ЗАМУЛА. Отож він швидко відгукнувся на пропозицію облаштувати стадіон в Андріївці, допоміг необхідними матеріалами, а в тому, що спортивний майданчик набув привабливого вигляду, велика заслуга ініціативної молоді. Хлопці, хоч і не всі вони живуть в Андріївці, дружно сходилися на своєрідні «суботники», коли треба було викопати яму під туалет, потім встановити його верхню частину (технікою допоміг їм у цьому депутат Анатолій КОРНІЄНКО). Будували сидіння для глядачів – бетонували стовпчики, прикріплювати дерев’яні елементи і фарбували їх, тощо. Так само допомагали виготовляти і потім встановлювали місця відпочинку для гравців. Віталій СІЧЕВСЬКИЙ особисто привіз трубу для флагштоку, а Іван БІГАРІ виготовив прапор своєї футбольної команди «Сокоріль», він же разом з В.СІЧЕВСЬКИМ завжди допомагає команді транспортом, коли треба їхати на змагання. Стадіон в Андріївці тепер такий, що йому може позаздрити і Нехвороща, де спортивний майданчик для «великого» футболу менш впорядкований.

 

«І все це – завдяки нашим небайдужим юнакам, – додає Володимир Іванович. – Вони робили це для себе і своїх вболівальників, для гравців із сусідніх сіл. Приміром, минулої суботи на цьому полі пройшла зустріч з руденківською командою, і приємно було приймати гостей на своєму впорядковану стадіоні».

 

Додамо, що постійно утримувати стадіон в належному стані, тобто регулярно косити траву на полі – це теж справа рук самих футболістів. Не чекають вони сторонньої допомоги, а самостійно доглядають свій спортивний майданчик. Тому від імені керівництва Нехворощанської громади та від імені її депутата Володимира ЗАМУЛИ висловлюємо велику вдячність юнакам-футболістам Віталію і Миколі СІЧЕВСЬКИМ (до речі, Віталій є капітаном команди «Сокоріль»), Володимиру ДЕГТЕРЕНКУ, Ростиславу ЯЛОВЕЗІ, Олександру САВЧЕНКУ, Дмитру БІЛОМУ, Володимиру ШТЕПІ, Дмитру КУЛІШУ, Ростиславу БІГАРІ, Віталію ТИЩЕНКУ, Владиславу КУЛИКУ, Геннадію ПЕЛЯКУ, Миколі МАЛИКУ, Віталію СТЕЦЕНКУ, Віталію КРИВЕНКУ, Артему ШИМКУ, Михайлу ЗНАЙКУ, Юрію ГРИГОРЕНКУ та Віктору КИРИЧКУ.

 

Громада пишається вами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь