A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

«ДО» І «ПІСЛЯ»

Дата: 23.07.2021 23:13
Кількість переглядів: 284

Фото без описуДитячий майданчик на відділку «двадцятий» у Нехворощі – досить популярне місце відпочинку. На жаль, не тільки серед дітей. Бо навряд чи в малечі вистачило б сил потрощити паркан і густо засіяти територію пляшками, пакетами та іншим непотребом, у тім числі баночками з-під пива та коробками з-під цигарок. Вже навіть карусель доводилось ремонтувати.

 

Отже, майданчик не буває безлюдним – це добре, значить недарма кілька років тому депутати ініціювали його створення; знайшлося і чимало добровольців, які зійшлися його будувати толокою, навіть організували урочисте відкриття з концертною програмою. А торік тут встановили автозупинку – знову ж таки для дітей-школярів, щоб їм було затишно чекати автобуса. Чому ж тепер жителі цього «мікрорайону» не бережуть створене своїми ж руками і для своїх же дітей?

 

Перші фото, які ви можете переглянути, зроблені вчора. Такий ось непривабливий вигляд мала ця територія. До речі, на момент «фотосесії» були тут і діти. Скупившись у продуктовому магазині, що поруч, навпроти агрофірмівської майстерні, вони гойдалися і водночас ласували морозивом, чіпсами та солодкими напоями. Схоже, так буває щодня, але не завжди упаковки від тих покупок падають в урни для сміття, найчастіше – в кущі або під паркан. А на автозупинці одиноко сидів дядько, зморений липневим сонцем і «звеселяючими» напоями, явно не в очікуванні автобуса. Що й казати, гарний приклад для малечі…

 

Далі – фото, зроблені вже сьогодні бригадою з благоустрою. Її працівники прибрали територію від сміття, покосили бур’ян, і тепер вона виглядає охайною. Та чи надовго? Тому дуже хотілося б достукатись до свідомості тих, хто любить тут проводити своє дозвілля, підлітки це чи дорослі дяді: будь ласка, відпочивайте на здоров’я, для того й облаштували це громадське місце, але не насмічуйте після себе! Не руйнуйте того, що зроблено для жителів села! Пам’ятайте, що це перш за все – ДИТЯЧИЙ майданчик. Поважайте себе і тих малюків, яким встановили гойдалки й каруселі. Привчайте своїх дітей та онуків, що сміття треба викидати не під ноги, а в урни. Пояснюйте їм, що так роблять цивілізовані, культурні, виховані люди. Тоді усім буде приємно тут відпочивати, а керівництву села кортітиме побільше облаштовувати таких майданчиків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь