A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ФОРУМ В ОДЕСІ

Дата: 27.07.2021 11:01
Кількість переглядів: 247

Сьогодні стартував XVІ Український муніципальний форум, який продовжує багаторічну традицію Асоціації міст України збирати прихильників муніципального руху для обговорення нагальних питань місцевого самоврядування. Проходить він на березі Чорного моря, у місті Одеса.

 

Учасниками Форуму є голови громад, депутати місцевих рад, представники центральних органів державної влади, парламентарі. Серед закордонних гостей АМУ - Генеральний секретар Конгресу місцевих та регіональних влад Андреас Кіфер, спеціальний уповноважений уряду Німеччини з питань реформ у галузях урядування та децентралізації в Україні Ґеорґ Мільбрадт, а також представники партнерських асоціацій місцевого самоврядування з інших країн, міжнародні експерти.

 

Полтавщину представляють 24 делегати органів місцевого самоврядування на чолі з директором Полтавського РВ АМУ Галиною БЕЗНОСИК. Серед них - і заступниця голови Нехворощанської громади Ольга Станіславівна ХОМЕНКО.

 

Програма Форуму передбачає три тематичні дні.

 

27 липня – День місцевої демократії та відкритого врядування: від діалогу до сталого партнерства (проводиться в рамках проєкту Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи «Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні»).

 

28 липня - День енергоефективності: проводиться за підтримки проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні, що впроваджується «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням уряду Німеччини.

 

29 липня - День Діалогу: сталий місцевий соціально-економічний розвиток: проводиться в рамках проєкту «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та співпрацю», який впроваджується Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».

 

Серед доповідачів на Форумі будуть і представники делегації з Полтавщини. Так, сьогодні з доповіддю виступить депутатка Полтавської міської ради, член Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Оксана ДЕРКАЧ з темою: «Актуальні питання забезпечення рівних прав жінок та чоловіків на місцевому рівні», а на третій день – голова Оржицької селищної ради Олена СИДОРЕНКО під час презентації соціологічного опитування «Реформа місцевого самоврядування: думка голів громад».

 

Пряма трансляція Форуму за цим посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=D3BAojrqbG8
Полтавське регіональне відділення Асоціації міст України

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь