A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

БУДЕ У ГРОМАДІ ЩЕ ОДИН СПОРТМАЙДАНЧИК

Дата: 29.07.2021 22:29
Кількість переглядів: 300

Фото без описуАвтором ідеї щодо встановлення на стадіоні села Маячка сучасних вуличних тренажерів був депутат нашої громади Василь МАСЛЕЙ. Торік він написав проєкт, який переміг у конкурсі «Бюджет участі Полтавської області». Відтак з обласного бюджету на його реалізацію надійшло 100 тис. гривень і стільки ж виділено з місцевого бюджету. І ось ця ідея почала втілюватися в життя. 27 липня надійшли перші три вуличні тренажери (всього їх буде 16), які відразу ж почали встановлювати.

 

«Наш заклад висловлює щиру подяку всім небайдужим жителям села, які відгукнулися на прохання допомогти і прийшли на стадіон, – розповідає Василь Васильович. – Працювати довелося з восьмої ранку до години ночі! Але ж видно результат. Ці тренажери стоятимуть навпроти школи, тож будуть постійно затребуваними».

 

Отже, у встановленні перших трьох тренажерів допомогли: керівник регіонального управління СТОВ «Говтва» Костянтин НАЗАРЬКО, який надав необхідну техніку;

 

керівник підприємства "Ольвія" Олег ТИЩЕНКО, який виділив робочих – Андрія Миколайовича ЛЯШКА та Олександра Івановича КЕЛЕМЕНА;

 

Нехворощанський сільський комунгосп (директор Григорій БАЛАНА), який надав трактор з причепом і перевіз щебінь та цемент.

 

Зійшлися небайдужі односельці: ЧОКИРЛАН Андрій та ГОЛОБОРОДЬКО Владислав (працівники відділу благоустрою), ЛУК'ЯНЕНКО Володимир, ГРИНЬ Едуард, РОМАНКО Артем, ВОРОСТ Артем, МИКИТЕНКО Руслан, ВОЙНИЧИЙ Вадим, КАНАЛОШ В'ячеслав, КОЗУБ Олександр, ГУБАРЬ Василь, КОЗАК Валерій, РОЗНІР Микола, РОМАНЧЕНКО Сергій, СІМ'ЯН Микола, КОНОНЕНКО Анатолій, БОВКУН Семен.

 

Дуже приємно, що участь у цій толоці взяли й учні місцевої школи ГРИНЬ Максим (6 клас), КЕЛЕМЕН Олександр (5 клас), СІМ'ЯН Валерій і МАЦКО Максим (10 клас), а також одинадцятикласники ЛИСАК Андрій, ГНАТЕНКО Роман, ГУБАЛЬ Юрій.

 

Керував роботами В.В. МАСЛЕЙ.

 

«Усім-усім теж хочу висловити велику вдячність і від себе особисто, і від імені керівництва громади за участь у встановленні тренажерів, – додав заступник голови СТГ Микола ЗАВЕЗЬОН. – Приємно, коли односельці гуртуються навколо доброї справи. Коли встановлять решту елементів, Маячка матиме сучасний спортивний майданчик».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь