A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ШКОЛА МРІЇ, ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ, ПРОЄКТНА ЗАЯВКА!

Дата: 09.09.2021 23:35
Кількість переглядів: 336

Фото без описуСаме ці слова упродовж двох днів стали ключовими для учасників виїзного семінару з написання проєктів шкільного громадського бюджету Полтавської області «ШГБ Camp 2021». Проходив семінар на базі ДЗВО «Ерудит» у с. Потоки Кременчуцького району. Школярів та школярок із 36 громад області навчали розробляти проєкти, заповнювати заявки, співпрацювати з органами місцевого самоврядування.

 

«Для нас запровадження шкільного громадського бюджету є стратегічним планом роботи і взаємодії з молодим поколінням. Такі семінари – етап підготовки, який дозволяє надихнути, навчити дітей, вселити впевненість, що вони зможуть виграти», – говорив перед учасниками голова Полтавської обласної ради Олександр БІЛЕНЬКИЙ.

 

Під час роботи в командах, через гру «UChange ШГБ: школа мрії» учасники семінару моделювали процеси громадського бюджету, проходили всі етапи та спробували заповнювати проєктні заявки. Потім взяли участь у спортивному орієнтуванні та підбили підсумки роботи.

 

У заході взяли участь представниці нашої громади – лідерки учнівського самоврядування Нехворощанської та Соколовобалківської шкіл, Каріна ХАРІНА і Ярина ТКАЧЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь