A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

«СЬОГОДНІ ВСІ БУЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ»

Дата: 10.09.2021 23:02
Кількість переглядів: 407

Фото без описуУ переддень свята фізичної культури і спорту, на базі опорного закладу «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.» в рамках фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт» пройшла спартакіада учнівської молоді Нехворощанської СТГ. У ній взяли участь господарі спортивного майданчика, а також команди Соколовобалківської та Маячківської шкіл.

 

Відкрив спартакіаду учитель фізичної культури, головний суддя змагань Григорій КАСЯН. Привітавши усіх присутніх, він надав слово голові громади Віктору ДУБОВИЧУ. «Мені приємно у цей теплий, сонячний осінній день бачити усіх вас на спортивному майданчику в Нехворощі, – говорив Віктор Олександрович. – Якщо ви зібралися тут, то вже перемогли, адже спорт – це цікаво, корисно, це тільки позитивні емоції. Тому такі змагання серед учнів – дуже гарне започаткування, і я сподіваюсь, вони стануть щорічними. Бажаю всім здоров’я і спортивних перемог!».

 

Звернулася до присутніх і керівниця Нехворощанської школи Тетяна ГРИЦАЙ: «Я рада вітати усіх вас на території нашого закладу. Дуже гарну назву має це спортивне свято, і ви знаєте, що козаки були мужніми людьми, вольовими і завзятими, тож будьте схожими на них! Молодечого вам козацького запалу і хай переможе найспритніший!».

 

З Днем фізкультурника поздоровив усіх інструктор з фізичної культури відділу освіти Юрій ЛЮБИМСЬКИЙ: «Дружіть зі спортом і нехай він допомагає вам перемагати у житті!».

 

Головний спеціаліст відділу освіти Інна БРЕДУН сказала: «Козацький гарт» – це такий спортивний захід, що формує мотивацію до здорового способу життя, виховує в учнів повагу до національних традицій. Тому від імені відділу освіти зичу вам терпіння, витримки, наснаги, сили духу! Принагідно хочу подякувати адміністрації Нехворощанської школи та голові нашої громади за гостинність, за те, що запросили вас на цей майданчик».

 

Підтримати юних спортсменів прийшли також заступниці голови громади Ольга ХОМЕНКО та Зоя КОРОЛЕНКО.

 

Далі почалися змагання. Діти показували свою вправність з човникового бігу, у стрибках у довжину та із скакалкою, у перетягуванні канату та в спортивній естафеті.

 

І ось настала та урочиста мить, заради якої кожен з учасників наполегливо боровся за перемогу – мить оголошення підсумків та нагородження. «У спорті навіть серед кращих є найкращі, тому хтось виборов перше місце, хтось друге, а комусь дісталося третє, – говорила Інна БРЕДУН, звертаючись до дітей. – Хай вас це не засмучує, бо ви всі перемогли вже тому, що приїхали на ці змагання, що не байдужі до спорту, до фізичного гарту. Сьогодні ви всі переможці!».

 

У човниковому бігові, у стрибках через скакалку, в перетягуванні канату та у спортивній естафеті місця розподілилися так: третє дісталося команді Соколової Балки, друге – Маячки, перше виборола команда з Нехворощі. І лише в стрибках у довжину маячківці помінялися місцями із соколовобалківцями.

 

У загальному заліку змагань в рамках фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів «Козацький гарт» результат такий же: третє місце – Соколова Балка, друге – Маячка, перше – Нехвороща. Тож кубок залишився у нехворощан.

 

Інна Олександрівна вручила командам грамоти за кожний вид змагань, а учасників стрибків через скакалку (дівчат) і перетягування канату (хлопців) інструктори з фізичної культури відділу освіти Юрій ЛЮБИМСЬКИЙ та Олександр САВЧЕНКО нагородили ще й спортивними медалями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь