A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

11 вересня – ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

Дата: 11.09.2021 11:08
Кількість переглядів: 334

Фото без описуТрадиційно в другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту. За всіх часів здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає силу, він загартовує характер і волю.

 

Села нашої громади завжди славились своїми спортивними талантами і спортивними досягненнями. І дуже важливо, аби справу старших поколінь продовжувала молодь. Дуже приємно бачити, коли діти збираються на футбол, коли на шкільних подвір’ях проходять учнівські спартакіади, коли спортивні зали і майданчики наповнюються голосами юних спортсменів. Так само приємно, коли вони їдуть захищати честь нашої громади в сусідні міста і села, коли повертаються додому зі спортивними нагородами. Адже спорт – це не просто азарт, це перш за все фізичний гарт, сила духу, наполегливість, жага до перемоги. Тому наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, юнаків і дівчат, їх батьків, а для цього необхідно створювати відповідні матеріально-технічні умови. Нині це одне з пріоритетних завдань керівництва громади. Для того встановлюються нові вуличні тренажери, будуються майданчики зі штучним покриттям, ремонтуються спортивні зали.

 

Сьогодні з нагоди професійного свята хотілося б назвати нинішніх лідерів спортивного руху Нехворощанщини. Це САВЧЕНКО Олександр Геннадійович – вчитель фізичної культури ОЗ «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.», інструктор з фізичної культури і спорту відділу освіти, молоді та спорту,

 ЛЮБИМСЬКИЙ Юрій Євгенович та КРАВЦОВ Іван Миколайович – інструктори з фізичної культури відділу освіти, молоді та спорту,

КАСЯН Григорій Володимирович – вчитель фізичної культури ОЗ «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.»,
РОЗСОХА Валерій Андрійович – вчитель фізичної культури Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст.,
ЯЛОВЕГА Ростислав Ігорович – вчитель фізичної культури Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст.

 

Тож шановні спортсмени, тренери, ветерани та шанувальники спорту! Від щирого серця вітаю вас із з Днем фізичної культури та спорту – святом сильних, цілеспрямованих людей! Бажаю вам фізичного здоров’я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх справах!

 

З повагою -
голова громади
Віктор ДУБОВИЧ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь