A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ! НЕ БУДЬМО БАЙДУЖИМИ! ПІДТРИМАЙМО КОРИСНІ ЗАДУМИ!

Дата: 15.09.2021 16:31
Кількість переглядів: 323

Фото без опису20 серпня завершився прийом проєктів на цьогорічний Бюджет участі Полтавської області. Наша громада подала три проєкти, зареєстровані під номерами 79, 114 та 115.

 

Усі вони передбачають встановлення вуличних камер відеоспостереження і спрямовані на покращання забезпечення громадського правопорядку в громаді, створення безпечних та комфортних умов проживання для мешканців Нехворощі, Соколової Балки та Маячки, на підвищення ефективності діяльності правоохоронних органів з розкриття і розслідування злочинів та правопорушень за допомогою використання бази даних із камер відеоспостереження.

 

Вартість кожного з цих проєктів – 200 000 грн.

 

Голосування триватиме до 30 вересня включно. Шанс виграти кошти на реалізацію цих проєктів матимемо лише тоді, коли кожен проєкт набере найбільшу кількість голосів. Отож все – в наших руках!

 

Для голосування треба зайти на сторінку Бюджету участі Полтавської області за цим посиланням: https://smartregion.pl.ua/pb/projects Далі - все як раніше: ідентифікуємо себе за допомогою ПриватБанку чи іншої запропонованої системи, знаходимо проєкти під вказаними номерами і за кожен послідовно голосуємо, натискаючи на активне поле «Підтримати».

 

Проєкт під реєстраційним номером 79 «Безпечне село. Встановлення системи відеоспостереження в селі Нехвороща» підготувала спеціаліст виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради Наталія РУДЬ.

 

Другий проєкт під №114 написала заступниця голови нашої громади Світлана КАЛІНІЧЕНКО і називається він «Встановлення системи відеоспостереження – запорука безпеки громадського порядку в селі Соколова Балка».

 

Автором третього проєкту під №115 є Надія РОМАНКО. Він має назву «Маячка – безпечне та комфортне село. Встановлення камер відеоспостереження на вулицях села».

 

Детальніше ознайомитися з цими проєктами можна за посиланнями:

 

ВАЖЛИВО!!!
Одна людина може проголосувати ЗА ВСІ ТРИ ПРОЄКТИ.

 

Голосувати можуть не тільки мешканці Полтавщини, а й жителі інших регіонів України. Тому прохання залучати до голосування родичів, друзів, знайомих.

 

Допоможіть проголосувати тим, кому важко самому розібратися в системі голосування.
Ми – одна Громада, і разом ми – Сила! А значить - переможемо!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь