A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

26 березня на базі Розсошинської гімназії Щербанівської ТГ пройшли спортивні змагання серед освітян територіальних громад Полтавського району. Серед сімнадцяти команд-учасниць Нехворощанщину представляла збірна команда з усіх закладів освіти. Наші гравці взяли участь в усіх шістьох видах спорту.

15:22 27.03.2024

буде сосновий скверик

буде сосновий скверик

26 березня працівники Нехворощанської сільради, сільського комунгоспу, відділу благоустрою, Центру надання соціальних послуг та Будинку культури дружно вийшли на «суботник», бо намітили для себе відповідальну справу: закласти невеликий сосновий гай біля Парку медиків, де донедавна стояли старі аварійні напівсухі акації.

15:19 27.03.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

23 березня у Нехворощі відбувся четвертий тур відкритого чемпіонату Нехворощанської громади з міні-футболу. В ньому взяли участь шість команд.

14:17 25.03.2024

вітали комунальників

вітали комунальників

Сьогодні в глядацькій залі Нехворощанського будинку культури зібралися ті, завдяки кому територія нашої громади стає чистішою, впорядковується, озеленюється. Ті, хто забезпечує централізовану подачу води і роботу вуличного освітлення, хто щотижня збирає тверді побутові відходи, в громадських місцях прибирає і викошує траву, облаштовує дитячі майданчики, проводить ремонтні роботи в комунальних закладах, і навіть за потреби готує місця для проведення масових заходів, як от Івана Купала чи Водохреща, встановлює новорічні ялинки біля закладів культури... Це лише невелика частка робіт, які упродовж року лягають на плечі працівників сільського комунгоспу, очолюваного Денисом Каракуцею, та бригади благоустрою виконавчого комітету на чолі з Анатолієм Шийкою. Такі бригади є в кожному старостинському окрузі, тож і їх запросили на урочистості. Минулої неділі у них було професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства, тож привітати їх і подякувати за сумлінну працю запросили учасники художньої самодіяльності. Завітали й почесні гості ‒ голова громади Віктор Дубович та його заступниці Ольга Хоменко і Зоя Короленко.

16:07 21.03.2024

благоустрій у нехворощі

благоустрій у нехворощі

Яка б пора року не приходила на часі, для нехворощанської бригади благоустрою, яку очолює Анатолій Шийка, завжди є робота. А навесні й поготів, бо це ж «велика пора прибирання». Кілька днів тепла – і вже пробивається до сонця свіжа трава, тому треба встигнути навести лад у громадських місцях, щоб всюди вони сяяли чистотою.

09:45 20.03.2024

смакують діти медом

смакують діти медом

Ми вже неодноразово з приємністю розповідали про соціальні проєкти агрофірми «Добробут» агрохолдингу «Астарта-Київ», яка господарює на полях нашої громади і допомагає розвивати її. Одним з таких був проєкт «Курс на Незалежність», який організували «Астарта-Київ» спільно з Урядом Німеччини ‒  Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецьким банком розвитку DEG та Благодійним фондом «Повір у себе». В його другій хвилі взяв участь пасічник Юрій Махник, здобувши перемогу і таким чином одержавши кошти на придбання обладнання та вуликів для розширення  пасіки, а також на створення три додаткових робочих місця.

16:10 19.03.2024

велике весняне прибирання у маячківському со

велике весняне прибирання у маячківському со

Тільки-но весна «постукала у вікно» і настали погожі дні, у Маячківському старостинському окрузі взялися впорядковувати громадські місця. У ШЕДІЄВОМУ причепурили «Парк майбутнього», прибрали стихійні сміттєзвалища, тепер основну увагу зосередили на прибиранні кладовищ.

20:38 18.03.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

16 березня у Нехворощі відбувся третій тур відкритого чемпіонату Нехворощанської громади з міні-футболу. В ньому взяли участь дві команди з селища Царичанка, команди з сіл Гупалівка, Ряське, Лівенське, а також три нехворощанські команди.

10:48 17.03.2024

наші в баранинській громаді, що на закарпатті

наші в баранинській громаді, що на закарпатті

14 березня представники нашої громади завітали з дружнім візитом до Баранинської сільської територіальної громади, що на Закарпатті. В адміністративному будинку пройшла робоча зустріч з її працівниками, під час якої відбувся обмін думками, окреслено ряд питань можливої співпраці. Зокрема, сторони обговорили актуальні моменти в роботі й закріпили свою співпрацю підписанням Меморандуму про співпрацю. Також обговорено перспективи співпраці міжнародного партнерства.

22:18 14.03.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

9 березня у Нехворощі відбувся другий тур відкритого чемпіонату Нехворощанської громади з міні-футболу. В ньому взяли участь команди з Лівенського, Соколової Балки, Царичанки, Гупалівки та господарі поля.

14:39 11.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь