A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

26 лютого – ДЕНЬ СПРОТИВУ ОКУПАЦІЇ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ ТА МІСТА СЕВАСТОПОЛЯ

26 лютого – ДЕНЬ СПРОТИВУ ОКУПАЦІЇ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ ТА МІСТА СЕВАСТОПОЛЯ

Ця пам’ятна дата встановлена 2020 року Указом Президента України № 58 на вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, відзначення річниці проведення 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей.

09:55 26.02.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Завершився розіграш зимового кубку з мініфутболу, який проводився у нашій громаді. Поборотися за цю нагороду на поле зі штучним покриттям у Нехворощі вийшли чотири команди: нехворощанські «Ветеран» та «Оріль», а також молодіжні «Юніор» з Маячківського старостинського округу та «Сокоріль» із Соколової Балки.

13:13 25.02.2024

інформаційна сесія

інформаційна сесія

22 лютого для активу Нехворощанщини та ВПО проведено інформаційну сесію «Соціальні проєкти громад в умовах воєнного стану». 

08:49 23.02.2024

нове обладнання для наших медзакладів

нове обладнання для наших медзакладів

Завжди приємно мати в громаді якусь обновку. Не менш приємно, коли такі обновки надходять у заклади охорони здоров’я, бо вони одночасно покращуватимуть надання медичних послуг і роботу наших медиків.

17:19 21.02.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

17 лютого в рамках проведення VI Гімназіади Полтавщини та Всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч», на базі Лелюхівської гімназії відбулася матчева зустріч збірних волейбольних команд юнаків та дівчат із Нехворощанської та Новосанжарської громад.

10:39 19.02.2024

в гостях у короленківців

в гостях у короленківців

Сьогодні у Полтавському національному педагогічному університеті ім. В.Короленка відбулося урочисте відкриття Навчально-наукового інституту іноземних мов. На цю подію запросили Віктора Дубовича як лідера однієї з кращих сільських територіальних громад області, яка має давню співпрацю з цим навчальним закладом. Свого часу Віктор Олександрович теж закінчував тут фізико-математичний факультет, тому завжди охоче відвідує альма-матер. Цього разу в інтерв’ю полтавським журналістам він відзначив важливість залучати в село молодих спеціалістів, у тім числі педагогів, і зокрема – філологів іноземних мов. Бо за цим – майбутні долі, майбутні професії сільських дітей, які після закінчення школи матимуть для себе широкі перспективи. Тому не виключено, що хтось із випускників нашої громади теж продовжить навчання в цьому інституті, більш глибоко опановуючи англійську, німецьку, італійську чи якусь іншу мову.

18:57 16.02.2024

НОВА ТЕПЛОТРАСА, НОВИЙ ВОДОГІН

НОВА ТЕПЛОТРАСА, НОВИЙ ВОДОГІН

Нехворощанам уже відомо, що у половині маленького приміщення, де колись була кухня райлікарні, після ремонту «поселилася» адміністрація ЦПМСД, а в майбутньому там будуть два кабінети стоматолога. Днями там стався витік води на теплотрасі, тож довелося оперативно усувати прорив, аби поновити теплопостачання. У ході робіт виявилося, що поруч з теплотрасою, прокладеною ще з металевих труб, пролягає такий же металевий водогін, тому вирішили не ремонтувати старі труби, а цілком замінити їх – від котельні до будівлі. Майже три дні працювали там керівник комунгоспу Денис Каракуця, екскаваторник Руслан Раджабов, тракторист Сергій Шкиль, начальник господарської частини відділу освіти Степан Черевик з будівельниками Олександром Затолокою та Дмитром Пересічанським. Спочатку розчистили територію, де пролягає теплотраса, вирубали кущі, вивезли сміття, потім викопали траншею і з сучасних пластикових труб змонтували нові комунікації. Тепер в адмінбудівлі нехворощанського медзакладу будуть надійними і теплопостачання, і водозабезпечення. Залишається подякувати майстрам-будівельникам за швидко і якісно виконану роботу.

18:54 16.02.2024

вшанували воїнів-інтернаціоналістів

вшанували воїнів-інтернаціоналістів

Тридцять п’ять років тому сотні сімей, де підростали майбутні солдати, з полегшенням зітхнули, бо 15-го лютого 1989-го останній радянський воїн перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію як День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.

13:58 15.02.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Не дивлячись на засніжену пору, сьогодні нехворощанські футболісти вирішили провести футбольні змагання. Спочатку розчистили спортивний майданчик, потім на поле вийшли команди «Ветеран» і «Тоталбуд», у складі якої – працівники будівельної компанії, що зводить у Нехворощі житловий будинок для ВПО та приміщення дитсадка. Отож повболівати за своїх будівельників прийшла директорка дитсадка Анна Шевченко.

15:48 10.02.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

8 лютого в рамках проведення VI Гімназіади Полтавщини на базі Національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка пройшли змагання зі стрітболу серед юнаків та дівчат навчальних закладів Полтавського району. Участь у них взяли збірні команди юнаків та дівчат нашої громади – учнів Нехворощанського ліцею та Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст.

09:55 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь