A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

перемагаємо разом!

перемагаємо разом!

Раніше ми розповідали, що проєкт «Релакс-парк Sokolianka», який підготувала заступниця голови громади Світлана Калініченко, торік здобув перемогу в конкурсі екологічних громадських ініціатив Полтавської області. Цей проєкт передбачав, що за кошти обласного бюджету буде створено й облаштовано паркову зону на території села Соколова Балка.  Восени вже заклали парк з декоративних дерев, тепер у рамках цього проєкту в громаду прибули ось такі красиво оформлені сучасні контейнери для роздільного збору відходів.

14:47 25.01.2024

Подарунок від зарубіжних партнерів

Подарунок від зарубіжних партнерів

Перебуваючи торік у відрядженні у шведському місті Мальме, голова СТГ Віктор Дубович та його заступниця Ольга Хоменко в числі делегації з України відвідали тамтешній параспортивний клуб FIFH Malmö Paraspoprt, де познайомилися з його лідером  Пітером Нільссоном. І ось днями від нього надійшов подарунок – набір спортивних футболок німецької фірми Adidas. Сьогодні Віктор Олександрович особисто передав їх у наші школи.

16:30 15.01.2024

«КОЛЯД, КОЛЯД, КОЛЯДУЮ – ПЕРЕМОГУ НАШУ ЧУЮ!»

«КОЛЯД, КОЛЯД, КОЛЯДУЮ – ПЕРЕМОГУ НАШУ ЧУЮ!»

З давніх-давен з-поміж нашого народу повелося відзначати в цю пору Маланки та Щедрий вечір. Молодь влаштовувала театралізовані дійства: гурти у яскравому вбранні ходили від двору до двору, вітаючи господарів з Новоріччям та бажаючи добра, достатку і гарних врожаїв. За це їх пригощали солодощами, варениками, пирогами, кутею. Прихід таких гостей вважався гарною ознакою, і чим більше їх завітає – тим щедрішим буде Новий рік. Тож до кого не завітали щедрівники-колядники, ті могли навіть образитися й відчути певну тривогу: чому ж це до нашого двору не зайшли?

13:30 13.01.2024

подарунок маячківській амбулаторії до ювілею

подарунок маячківській амбулаторії до ювілею

Три дні тому Маячківська амбулаторія переступила поріг свого 155-річчя, бо саме стільки літ минуло від того дня, як земські збори Кобеляцького повіту доручили земському лікарю Андрію Івановичу Дивильковському облаштувати тут покоївку на 8 ліжок. З тих пір цей заклад надійно стоїть на вахті охорони здоров’я місцевих жителів. Багато всіляких подій він пережив, здебільшого накочувалися якісь реформи, скорочення, обмеження… А ось радісних миттєвостей було не так і багато, хіба лиш коли з невеликої покоївки став дільничною лікарнею чи коли в 1964 році справляв «входини» у нове приміщення, або коли одержував якусь обновку.

17:21 12.01.2024

Відкриття "дитячого простору"

Відкриття "дитячого простору"

21 грудня у приміщенні Нехворощанського БДЮТ відбулася подія, якої давно чекали керівництво громади та відділу освіти, працівниці закладу і найбільше – його вихованці. Бо саме для них тут старанно і ретельно створювався Дитячий простір – окремо відведена та спеціально обладнана територія, де діти матимуть можливість в супроводі фахівців знімати психологічне навантаження, проводити дозвілля, займатися гуртковою роботою.

09:33 22.12.2023

21 грудня відбулася сесія сільської ради

21 грудня відбулася сесія сільської ради

Вів її голова ТГ Віктор Дубович. На початку він запросив присутніх вшанувати хвилиною мовчання нашого земляка, захисника України Олександра Кулика. Потім зачитав перелік питань порядку денного, які належить обговорити і схвалити.

20:18 21.12.2023

засідання бюджетної комісії та позачергова сесія

засідання бюджетної комісії та позачергова сесія

Сьогодні у кабінеті голови громади спочатку відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, після якого депутати зібралися на позачергову сесію. Розглядалися в основному нагальні бюджетні питання, що потребують оперативного вирішення. Інформувала начальниця фінансового відділу Любов Номеровська.

17:16 18.12.2023

ТРЕНІНГ «Розбудова потенціалу громад»

ТРЕНІНГ «Розбудова потенціалу громад»

Сьогодні представники служби у справах дітей виконавчого комітету, Центру надання соціальних послуг, відділу освіти. а також педагоги Нехворощанського ліцею взяли участь у тренінгу «Розбудова потенціалу громад», який провели юристи ГО «Інститут аналітики та адвокації», адвокати Дарина Маліннікова та Дмитро Піддубний. Тема тренінгу - «Захист прав дітей в умовах воєнного стану».

15:31 18.12.2023

засідання виконавчого комітету

засідання виконавчого комітету

Сьогодні у кабінеті голови громади відбулося засідання виконкому сільської ради, яке вела секретарка виконавчого комітету Світлана Бугорська. Вона ж інформувала присутніх з двох питань порядку денного: «Про затвердження календаря засідань та плану роботи виконкому на 2024 рік» та «Про затвердження графіка роботи апарату й виконавчих органів Нехворощанської сільської ради на 2024 рік».

16:42 15.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь