A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

НЕХВОРОЩА СВЯТКУВАЛА «ІМЕНИНИ»

Дата: 13.09.2021 17:48
Кількість переглядів: 295

А виповнилося нашому селу 348 років. Відсвяткувати цю дату зібралися не тільки нехворощани, приїхав привітати наше село з «іменинами» народний депутат України Костянтин КАСАЙ, були гості з Нових Санжар, Драбинівки, Гупалівки, Малої Нехворощі, а також з Огіївки, що на Харківщині.

 

До початку концертної програми на глядачів чекали фотозони, дбайливо облаштовані працівниками відділу благоустрою та сільської бібліотеки, неабияку допомогу в цьому надала нахворощанка Олена ІОПА, а її родичка з Полтави Оксана МАЛЬОВАНА виготовила і передала штучні лілії, що прикрасили одну із фотозон. Оригінальною вийшла фотовиставка, на якій розмістили знімки трудових колективів села. Доки дорослі все це оглядали та фотографувалися, на дітей чекав ігровий майданчик із тиром, батутами та гірками. До речі, влучну стрільбу в тиру показав і Костянтин Іванович Касай. І як завжди, працювали торгові точки, охочі смакували шашликами.

 

Потім почався концерт, підготовлений працівниками Будинку культури та вихованцями БДЮТ. Ведучі переповіли про досягнення Нехворощанської громади і перспективи її розвитку. Присутніх привітали голова СТГ Віктор ДУБОВИЧ і народний депутат Костянтин КАСАЙ, потім вони вручили грамоти кращим людям Нехворощі. А заступниця голови СТГ Зоя КОРОЛЕНКО нагородила трьох господарів села табличками «Краща садиба».

 

Як ведуться в таких випадках, були святкові короваї, яких освятив настоятель Свято-Миколаївської церкви о. Олександр, потім їх покраяли і роздали людям.

 

Були й справжні сюрпризи. Наприклад, коли вітали подружні пари з ювілеями спільного життя, в одного «нареченого», який незабаром святкуватиме «золоте весілля», дружина не прийшла на свято. Тож коли ведучі запросили всіх на весільний вальс, він не розгубився і на танцювальний майданчик вивів… свою куму!
Так само глядачі були приємно здивовані, почувши прем’єру пісні про Нехворощу у виконанні тріо «Калина». Крім того, танцювальні групи «Лебідоньки» і «Дивоцвіт», що діють при будинку культури, теж винесли на суд глядачів три прем’єрні танці. Словом, було що побачити, почути, чим посмакувати, з ким поспілкуватися.

 

А завершилося святкування яскравим феєрверком, який за свої кошти придбали і подарували учасникам дійства голова громади та його заступниці. Потім – традиційна дискотека, що тривала до другої години ночі.

 

Отже, хто вчора не зміг прийти до Будинку культури – дивіться уривки свята у відеорепортажі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь