A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ВІЗИТ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА

Дата: 15.09.2021 16:26
Кількість переглядів: 274

Фото без описуДнями у Нехворощі побували народний депутат України Костянтин КАСАЙ Konstantin Kasai та його помічник Сергій ПЕТРЕНКО.

 

Костянтин Іванович цікавився реконструкцією харчоблоку опорного закладу «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.». Разом із головою громади Віктором ДУБОВИЧЕМ, його заступницями Ольгою ХОМЕНКО та Зоєю КОРОЛЕНКО він оглянув об’єкт, цікавився всіма деталями проведеної реконструкції. Керівниця закладу Тетяна ГРИЦАЙ розповіла, що було зроблено, а також зазначила, що до початку навчального року не встигли завезти нове кухонне обладнання, тому встановили старі плити і пекарську шафу, але це тимчасово. Так само невдовзі на кухні буде встановлено сучасну вентиляційну систему.

 

К.І.Касай схвалив якість робіт і зауважив, що таку реконструкцію вдалося провести завдяки наполегливості керівництва громади. «Тепер сюди можна привозити керівників шкіл і показувати їм, яким має бути харчоблок у навчальному закладі» - говорив гість.

 

Не менш приємне враження одержав народний депутат під час огляду реконструкції майбутнього медичного закладу в Нехворощі. «Я не був тут місяців зо два і просто вражений, скільки вже зроблено за цей час і як іде робота», - говорив Костянтин Іванович. Справді, тут повним ходом ведуться внутрішні оздоблювальні роботи, паралельно впорядковується прилегла територія, йде будівництво під’їзних шляхів.

 

У процесі огляду цього об’єкту К.Касай вніс нові пропозиції щодо того, як краще впорядкувати прилеглу територію, аби головний медичний заклад нашої громади був привабливим на вигляд і став взірцем сучасного сільського закладу охорони здоров’я.

 

Після цих оглядин Костянтин Іванович взяв участь у святкуванні Дня села Нехвороща.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь