Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

СЛОВО НА ПРОЩАННЯ

СЛОВО НА ПРОЩАННЯ

Життя стрімке і контрастне: радість переплітається з бідою, святкові дні – з трагічними. От і сьогодні, у день Святої Трійці, Нехворощу вже облетіла сумна новина: на 63-му році завершився земний шлях нехворощанки Світлани Петрівни БАБЕНКО.  

10:26 04.06.2023

День останнього дзвінка…

День останнього дзвінка…

День останнього дзвінка… Радісне шкільне свято, яке завершує ще один навчальний рік. Непростий рік, позначений збройною агресією росії. На жаль, нинішнє покоління учнів назавжди пам’ятатиме, що таке повітряні тривоги та укриття. Але і в цих умовах адміністрація Нехворощанського ліцею і технічний персонал старалися, щоб діти мали якісне харчування і вчасно підвозилися на уроки; вчителі щедро ділилися з дітьми знаннями, а учні прагнули опанувати їх. Про це говорила у вітальному слові керівниця закладу Тетяна Грицай. А підтвердженням старанності всього шкільного колективу були чисельні грамоти, подяки і похвальні листи, які Тетяна Леонідівна вручила кращим учням. «Я пишаюся вами, пишаюся нашим ліцеєм!» - підсумувала Тетяна Леонідівна.  

16:36 02.06.2023

Еко-лабораторія для учнів та вчителів Соколовобалківської школи Нехворощанської громади – один із проєктів Конкурсу екоініціатив Полтавської обласної ради.

Еко-лабораторія для учнів та вчителів Соколовобалківської школи Нехворощанської громади – один із проєктів Конкурсу екоініціатив Полтавської обласної ради.

Його авторка, вчитель біології Лариса Поглазова, хоче поповнити школу сучасним обладнанням. У Соколовій Балці здійснюється видобуток нафти та газу. У разі перемоги в конкурсі – громада зможе придбати метеостанцію, набори реагентів SCHOOL для аналізу води та аналізатора кислотності й вологості ґрунту.  

12:04 02.06.2023

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В АНДРІЇВЦІ.

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В АНДРІЇВЦІ.

Сьогодні день дитинства - гарне свято! і ясне сонечко з гори нам шле привіт. Пісень і радості, та щастя так багато... цей гарний день святкує цілий світ!  

22:53 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь