A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні – ДЕНЬ БАТЬКА

Сьогодні – ДЕНЬ БАТЬКА

Як і День матері, це свято відзначається зараз у багатьох країнах сучасного світу, в тім числі в Україні. Припадає воно на третю неділю червня.  

22:26 18.06.2023

ОБЕРЕЖНО!!!

ОБЕРЕЖНО!!!

Шановні читачі! Нині кожен з нас користується гаджетами, тобто сучасними електронними пристроями – мобільними телефонами, смартфонами, комп’ютерами тощо. А значить всі ми – в зоні ризику кібератаки! Сьогодні, вочевидь, вона надходить з боку агресивної до нас росії. Ця атака може мати різну мету: від бажання скомпрометувати вас перед іншими абонентами до спроб серйозно пошкодити дані у ваших гаджетах! Зокрема, вашу сторінку можуть «зламати» і від вашого імені розсилати іншим користувачам різні повідомлення, від прохань позичити гроші чи підтримати в чомусь (наприклад, у якомусь неіснуючому голосуванні) до відвертих образ.  УВАГА! Вже є приклади кібератаки на абонентів з нашої громади!

22:04 17.06.2023

Загальні збори Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України

Загальні збори Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України

Відеосюжет про звітні загальні збори Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України, що пройшли 17 червня у Миргороді. Участь у них взяли заступниця голови нашої громади Зоя Короленко та секретарка ради Світлана Бугорська.

22:00 17.06.2023

УВАГА! ВАКАНСІЯ!

УВАГА! ВАКАНСІЯ!

Нехворощанський ліцей оголошує про добір на вакансію водія шкільного автобуса. Кандидат повинен мати водійське посвідчення категорії D, безперервний стаж роботи водієм автобуса не менше 5 років та не мати протипоказань за станом здоров’я.  

23:49 16.06.2023

Голосування за проєкти екологічних ініціатив триває

Голосування за проєкти екологічних ініціатив триває

Голосування за проєкти екологічних ініціатив триває Відповідно до програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022 − 2024 роки» Полтавська обласна рада у 2023 році відновила Конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області. Метою проєкту є підвищення рівня екологічної поінформованості населення Полтавської області в сфері екології, виховання розумного та дбайливого ставлення до охорони довкілля, формування екологічного мислення громадян у сфері охорони навколишнього середовища. Наш проєкт - https://smartregion.pl.ua/ei/projects/5/70 Також від нашої громади представлені ще два проекти : https://smartregion.pl.ua/ei/projects/5/69 https://smartregion.pl.ua/ei/projects/5/71 Голосування триватиме протягом 12 календарних днів Термін завершення голосування: 19 червня 2023 року. Голосування здійснюється в електронній системі SMART REGION( дивись фото) Не будьте байдужими!

23:47 16.06.2023

Державна міграційна служба удосконалює сервіс перевірки стану готовності документів: що змінюється

Державна міграційна служба удосконалює сервіс перевірки стану готовності документів: що змінюється

Щоби дізнатися, на якій стадії виготовлення документи, українці активно користуються онлайн-сервісом «Перевірка стану оформлення документів» на офіційному сайті ДМС.

23:04 16.06.2023

Завершився тренінг «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад»

Завершився тренінг «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад»

Завершився тренінг «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад», що проходив для учасників з Нехворощанської та Новосанжарської громад. Тривав він загалом 6 днів, з яких чотири дні – всередині травня. Влаштований за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.  

23:43 15.06.2023

Триває голосування за наші екологічні проєкти. За 5 днів голосування кожен з них набрав менше 400 голосів.

Триває голосування за наші екологічні проєкти. За 5 днів голосування кожен з них набрав менше 400 голосів.

Друзі! Нагадуємо! Триває голосування за наші екологічні проєкти. За 5 днів голосування кожен з них набрав менше 400 голосів. Потрібно мінімум удвічі більше! У нас є час до 20 червня, тобто ще 5 днів. Дякуємо кожному, хто вже проголосував. Ви молодці! Звертаємось до тих, хто з якихось причин ще не зробив цього: будь ласка, докладіть зусиль, аби і Ваш голос долучився до корисних справ у нашій громаді. Разом ми – сила! Переможемо тільки гуртом!

23:42 15.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь