Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Семінар

Семінар

Сьогодні в приміщенні Нехворощанської сільської ради відбувся семінар, який провела начальник відділу інвестиційної діяльності та проєктного менеджменту Полтавської ОДА Березова Ірина Леонідівна.

08:26 09.07.2020

ПОЗИТИВ ДІТЯМ

ПОЗИТИВ ДІТЯМ

У вівторок, 7 липня на території нашої ОТГ було проведено акцію - "Позитив дітям".

10:26 08.07.2020

Сьогодні в кабінеті в.о сільського голови Ольги Гапон знову зібралися члени виконавчого комітету, щоб обговорити і затвердити ряд питань.

Сьогодні в кабінеті в.о сільського голови Ольги Гапон знову зібралися члени виконавчого комітету, щоб обговорити і затвердити ряд питань.

 Під час засідання присутні затвердили План реагування на надзвичайні ситуації на території нашої ОТГ. Внесли зміни до складу опікунської ради при виконавчому комітеті. Затвердили Положення про порядок видалення дерев, кущів, газонів на території населених пунктів Нехворощанської сільської ради. А також обговорили звернення батьків по питанню відкриття дошкільних навчальних закладів.

16:29 07.07.2020

Робоча зустріч з керівниками закладів освіти та в.о. старост.

Робоча зустріч з керівниками закладів освіти та в.о. старост.

30 червня в приміщенні свільської ради відбулася робоча зустріч в. о. сільського голови Гапон О.М, головного бухгалтера Солодовник Л.А., начальника відділу освіти Шерстюк І.М. з керівниками закладів освіти та в.о. старост.

23:15 30.06.2020

ПРО ПОЖЕЖНУ БЕЗПЕКУ В ПЕРІОД ЗБИРАННЯ ВРОЖАЮ.

ПРО ПОЖЕЖНУ БЕЗПЕКУ В ПЕРІОД ЗБИРАННЯ ВРОЖАЮ.

Зовсім скоро для хліборобів настане найважливіший період - збирання врожаю. Жнива є причиною особливої турботи для хліборобів бо через чиюсь прикру недбалість усе, що виростили люди, може бути втраченим.

23:14 29.06.2020

Трішки історії

Трішки історії

28 червня вся Україна святкує День Конституції. Це свято вважається одним із наймолодших, адже воно з’явилось лише після ухвалення Основного Закону України.

16:24 28.06.2020

Шановні жителі Нехворощанської ОТГ!

Шановні жителі Нехворощанської ОТГ!

Від щирого серця вітаю Вас із найважливішим державним святом – Днем Конституції України! Основний Закон став не просто головним правовим документом, а й реальною основою розбудови незалежної демократичної країни. Але тільки разом, спільно ми зможемо здолати труднощі, уникнути помилок, досягти поставленої мети. Творення кращого життя - справа кожного з нас. Нехай вистачить у нас сили, впевненості, мужності й розуму на всі важливі справи. Від щирого серця зичу міцного здоров'я, творчих здобутків, щастя, добробуту, бадьорості духу та впевненості у безхмарне конституційне майбутнє України. З повагою - в.о. голови О. М. Гапон

16:23 27.06.2020

З ДНЕМ МОЛОДІ!

З ДНЕМ МОЛОДІ!

Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Я щиро вітаю з ним всіх жителів нашої ОТГ!

13:13 27.06.2020

Проєкт підтримки громад скриньками здоров’я.

Проєкт підтримки громад скриньками здоров’я.

Міжнародний благодійний фонд “Карітас України” у співпраці з програмою «U-LEAD з Європою» розпочала проєкт «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19». Проєкт підтримки ОТГ у боротьбі з COVID-19 передбачає надання допомоги 936 сільським та селищним радам, а також об’єднаним територіальним громадам. У результаті реалізації цого проєкту Нехворощанська ОТГ також отримала «Скриньку здоров’я громади», що містить засоби індивідуального захисту та предмети першої необхідності :

16:11 25.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь