Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Обережно - амброзія!

Обережно - амброзія!

В останні роки яскраво-зелена рослина з ажурними листочками – амброзія, поширилась з півдня практично на всю територію України.

12:09 24.06.2020

22 червня – День Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.

22 червня – День Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.  

12:08 22.06.2020

День батька!

День батька!

В третю неділю червня в Україні на державному рівні відзначається День батька. Це свято народилося з безмежної любові і вдячності до батьків.

08:36 21.06.2020

Три проєкти — три переможці!

Три проєкти — три переможці!

Нагадаємо, що цього року Полтавська обласна рада вдруге проводить конкурс екологічних громадських ініціатив. Його метою є підвищення екологічної культури населення, вирішення локальних екологічних проблем.

08:34 21.06.2020

Шановні медичні працівники Нехворощанської ОТГ!

Шановні медичні працівники Нехворощанської ОТГ!

Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність, благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди свята шлемо низький уклін усім працівникам охорони здоров’я нашої громади, за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам! З повагою - в.о. голови ОТГ Ольга ГАПОН

08:31 21.06.2020

ДО ДНЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

ДО ДНЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Нині своє свято відзначають представники найблагороднішої професії, яку письменник Антон Чехов називав професією подвигу. «Вона вимагає чистоти душі і помислів. Медику треба бути ясним розумово, чистим морально і охайним фізично», – писав Антон Павлович. А хтось із сучасників справедливо зазначив: «Лікарем легше стати, ніж потім усе життя бути ним». І це справді подвиг – постійно бути на сторожі людського здоров’я, вчасно приходити на допомогу, зцілювати фізично й морально.

08:25 21.06.2020

ЧЕРГОВА СЕСІЯ ОТГ 16.06.2020

ЧЕРГОВА СЕСІЯ ОТГ 16.06.2020

Сьогодні, 16 червня депутати зібралися, аби розглянути більше десяти питань, внесених до порядку денного, та обговорити низку важливих проблем.

08:40 20.06.2020

Шановні фермери, аграрії, господарі землі!

Шановні фермери, аграрії, господарі землі!

Сердечно вітаємо Вас із професійним святом – Днем фермера. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох. Хай обходять Вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі. З повагою - в.о. голови ОТГ Ольга ГАПОН

08:23 19.06.2020

ЕКОБУС ДЛЯ ГРОМАД ПОЛТАВЩИНИ

ЕКОБУС ДЛЯ ГРОМАД ПОЛТАВЩИНИ

17 червня 2020 року відбувся семінар “Екобус для громад Полтавщини”, під час якого презентували новий автомобіль, який буде курсувати громадами області для збору відпрацьованих батарейок, люмінесцентних ламп та ртутних термометрів. Екобус розпочне свою роботу вже з наступного тижня. Орієнтовно, він працюватиме цілий день в одній громаді, куди буде приїздити лише раз на два-три місяці. Екобус працюватиме в усіх районах області.

08:21 19.06.2020

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ !

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ !

КП «Нехворощанський сільський комунгосп» надає населенню такі види послуг: - косіння трави роторною косаркою – 9 грн. 30 коп. за сотку; - послуги екскаватора-навантажувача (копання погребів чи вигрібних ям, траншей, навантаження сміття тощо) – 395 грн. за годину; - послуги з перевезення вантажів тракторним причепом – 250 грн. 40 коп. за годину; - послуги столярного цеху, що має рейсмусовий та фугувальний верстати – виготовлення та ремонт виробів з дерева за індивідуальним замовленням клієнтів. Довідки за телефонами: (099) 223-40-68 та (066) 407-87-70.

17:10 12.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь