A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Інформація Управління протидії кіберзлочинам щодо протидії шахрайствам. Не дайте шансу шахраям ошукати вас!

Інформація Управління протидії кіберзлочинам щодо протидії шахрайствам. Не дайте шансу шахраям ошукати вас!

Інформація Управління протидії кіберзлочинам щодо протидії шахрайствам. Не дайте шансу шахраям ошукати вас! 1. Обирайте післяплату. 2. Остерігайтеся онлайн-магазинів, які пропонують товари за цінами, значно нижчими, ніж у інших магазинах 3. Не вводьте реквізитів платіжних карток на незнайомих платформах. 4. Безкоштовно перевірте сайт онлайн-магазину на сервісі Кіберполіції "STOP FRAUD" або на сервісі Асоціації "ЄМА" CheckMyLink. Перегляньте фото з порадами. Будьте пильними!  

23:11 17.08.2023

У добрих господарів сезон прибирання та впорядкування місць загального користування не завершується ніколи.

У добрих господарів сезон прибирання та впорядкування місць загального користування не завершується ніколи.

У добрих господарів сезон прибирання та впорядкування місць загального користування не завершується ніколи. Отож і зараз, після інтенсивних дощів, знову треба покосити парки і стадіони, придорожні смуги, території кладовищ, прополоти квітники, доглянути кущі троянд. У кожному старостинському окрузі нашої громади ці роботи тривають майже щодня, для цього там працюють бригади благоустрою, задіяна техніка сільського комунгоспу, до громадських робіт залучаються внутрішньо переміщені особи та колективи комунальних закладів.  

23:09 17.08.2023

16 серпня заступниця голови громади Ольга Хоменко провела виробничу нараду з керівниками закладів культури та освіти Маячківського старостинського округу.

16 серпня заступниця голови громади Ольга Хоменко провела виробничу нараду з керівниками закладів культури та освіти Маячківського старостинського округу.

16 серпня заступниця голови громади Ольга Хоменко провела виробничу нараду з керівниками закладів культури та освіти Маячківського старостинського округу. Зібравшись в адмінбудинку с. Маячка, учасники наради обговорили напрямки спільної роботи в питаннях організації художньої самодіяльності серед молоді. «Щоб залучити до сцени максимальну кількість підлітків шкільного віку, нам потрібна чітка координація дій, бо учні Маячківського ЗЗСО мають можливість відвідувати хореографічні чи вокальні гуртки безпосередньо і в школі, і в Будинках культури Маячки та Лівенського – каже Ольга Станіславівна. – За кілька днів почнеться навчальний рік, і ця робота помітно активізується, тож між керівниками закладів цього старостинського округу повинна бути тісна співпраця й чітке розуміння тих напрямків, якими треба рухатися разом, аби задовольняти культурні потреби учнівської молоді. Тому зараз наша мета – розробити комунікаційні стратегії, які допоможуть уникати певних суперечностей між творчими колективами під час підготовки концертних програм та інших заходів».

23:06 17.08.2023

Робочі зустрічі податківців Полтавщини з підприємцями

Робочі зустрічі податківців Полтавщини з підприємцями

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області розпочали цикл робочих зустрічей із фізичними особами-підприємцями з питань роз’яснення норм Податкового кодексу України, зокрема щодо новацій, внесених Законом України  від 30 червня 2023 року  № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей  оподаткування   у період дії воєнного стану».

14:19 17.08.2023

Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!

Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!

         В  межах  програми «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес», що реалізується Громадською організацією «Маріупольська Спілка Молоді», організовано захід «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!», що відбудеться 30.08.2023 року об 11.00 годині у форматі онлайн.

09:38 17.08.2023

Дякуємо за ваш вагомий внесок!

Дякуємо за ваш вагомий внесок!

Висловлюємо велику вдячність Директору СТОВ "ГОВТВА" Докторову Ігорю Михайловичу та керівнику регіонального управління СТОВ "ГОВТВА" Назарьку Констянтину Петровичу у забезпеченні якісного освітнього процесу учнів нашого закладу, а саме : встановлення кабінок у внутрішніх вбиральнях закладу окремо для хлопчиків та дівчаток, які відповідають санітарним вимогам.

22:52 16.08.2023

БУДНІ НАШИХ СІЛ

БУДНІ НАШИХ СІЛ

Лівенчани готуються до найголовнішого державного свята – Дня Незалежності. Село чепуриться, наводиться лад у громадських місцях. «Трава росте – не встигаємо викошувати!» – каже заступниця голови громади Іванна Полухіна, показуючи «фронт робіт». Рясні дощі не тільки сприяють росту трави, а й наробили шкоди: стара деревина розчахнулася і гілка впала на дах господарської будівлі, що за сільським Будинком культури. Тепер бригада лагодить покрівлю. «Все робимо своїми силами, – розповідає Іванна Володимирівна. – Дошки і шифер підвезли від Соколовобалківського СБК, де також триває ремонт даху, а працюють у нас місцеві майстри Владислав Голобородько, Андрій Павлов, Сергій Войничий і Віктор Шелея. Гілки, що впали, допомогли прибрати місцеві пожежники, надалі плануємо зовсім спиляти аварійні дерева».

22:47 16.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь