A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО  УВАГИ  ПАСІЧНИКІВ!

ДО УВАГИ ПАСІЧНИКІВ!

СТОВ «Говтва» повідомляє про проведення в період з 27 вересня по 10 жовтня хімічного обробітку посівів озимого ріпаку на сільськогосподарських площах, які перебувають в обробітку СТОВ «Говтва» на території Нехворощанської СТГ (села Лівенське, Маячка, Губарівка, Рекунівка) препаратами «Квін Стар Макс», «Фортеця Тотал», «Антиколорад Макс» та «Хлорпірівіт-агро», що мають ІІІ ступінь токсичності та термін своєї дії 7 діб.

11:32 26.09.2023

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Сьогодні на спортивному майданчику зі штучним покриттям у с. Нехвороща відбувся розіграш кубка з міні-футболу на честь палкого прихильника цього виду спорту Володимира Скляра. 31-го січня минуло два десятиліття відтоді, як Володимир Іванович загинув в автоаварії, тож футболісти віддали йому шану хвилиною мовчання. Потім інструктор з фізичної культури відділу освіти Нехворощанської ТГ Юрій Любимський назвав команди, які прибули на змагання. Крім господарів поля, тут зібралися гравці «Орілі» із села Ряське, «Колосу» з Михайлівки, «Лиману» з Гупалівки, «Свободи» з Царичанки та «Асгарду» з села Могилів Дніпровського району.

19:21 23.09.2023

СТОЛИЧНІ ГОСТІ У НАШІЙ ГРОМАДІ

СТОЛИЧНІ ГОСТІ У НАШІЙ ГРОМАДІ

22 вересня у Нехворощі з робочим візитом побувала група народних депутатів України на чолі з депутатом 149-го виборчого округу Костянтином КАСАЄМ. До нас завітали співголова депутатського міжфракційного об’єднання «ВПО України» Максим ТКАЧЕНКО; Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області Владислав НОСЕНКО; Голова підкомітету з питань діяльності органів прокуратури Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності Владлен НЕКЛЮДОВ, а також нардепи Віталій ВОЙЦЕХІВСЬКИЙ, Павло ФРОЛОВ, Олег АРСЕНЮК та Олександр ЮРЧЕНКО.

19:19 23.09.2023

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Сьогодні в рамках Всеукраїнського олімпійського тижня на спортивному майданчику зі штучним покриттям у с. Нехвороща відбулися змагання з міні-футболу серед гравців середньої групи (6-8 класи) закладів освіти.

14:54 19.09.2023

У НЕХВОРОЩІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ СПРАВИЛО «НОВОСІЛЛЯ»

У НЕХВОРОЩІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ СПРАВИЛО «НОВОСІЛЛЯ»

Відсьогодні Нехворощанське відділення Нової Пошти працюватиме за новою адресою: вулиця Центральна, 46а. Це також у центрі села, тільки ближче до базарної площі – у приміщенні колишнього магазину «Культтовари». Там, де наприкінці 1990-х років сільське споживче товариство облаштувало кафе, в якому нехворощани святкували весілля, проводи в армію тощо. Потім, не витримавши конкуренції з приватними «кафешками», будівля зосталася незатребуваною і опинилася у приватних руках, тож доволі довго стояла пусткою, нерідко – в оточенні бур’янів та стихійних смітників. Тепер у неї буде новий господар. Щоправда, Нова Пошта займатиме тільки половину будівлі, її ліву частину. Упродовж двох місяців тут тривав ремонт і внутрішнє перепланування кімнат відповідно до стандартів Компанії. Нині у відділенні – більш простора кімната для обслуговування клієнтів, великі приміщення для зберігання посилок, а також побутова кімната і санвузол для працівників. Збоку облаштували вантажну рампу (платформу) для завантаження та розвантаження посилок, тепер ця процедура не проходитиме через центральні двері, як було раніше.

20:23 11.09.2023

Про громадське обговорення  проєктів рішень Нехворощанської сільської ради  про зміну типу закладів освіти

Про громадське обговорення проєктів рішень Нехворощанської сільської ради про зміну типу закладів освіти

Нехворощанська сільська рада оголошує про початок проведення громадських обговорень проєктів рішень «Про зміну типу Соколовобалківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Нехворощанської сільської ради Полтавської області» та «Про зміну типу Маячківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Нехворощанської сільської ради Полтавської області» відповідно до норм Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про освіту» та Закону України «Про повну загальну середню освіту».  

11:19 11.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь