A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ГОСТІ НАШОЇ ГРОМАДИ З СУСІДНІХ ОБЛАСТЕЙ

ГОСТІ НАШОЇ ГРОМАДИ З СУСІДНІХ ОБЛАСТЕЙ

11 жовтня Маячку та Нехворощу відвідала делегація голів громад Дніпропетровської та Запорізької областей. Мета їх візиту – обмін досвідом у питаннях організації надання муніципальних послуг місцевим жителям. Організували цей захід в рамках Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою».

21:50 11.10.2023

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Оголошується збір пропозицій до Програми комплексного відновлення території Нехворощанської сільської територіальної громади Полтавського району Полтавської області.

10:11 09.10.2023

ЮВІЛЕЙНИЙ КОНЦЕРТ ЛІВЕНСЬКОГО ГУРТУ "КАЛИНА"

ЮВІЛЕЙНИЙ КОНЦЕРТ ЛІВЕНСЬКОГО ГУРТУ "КАЛИНА"

Чимало місцевих глядачів та любителів художньої самодіяльності з сусідніх сіл зібрав минулої суботи Лівенський будинок культури на благодійний концерт «Нас поєднала Україна», влаштований з нагоди 5-річного ювілею творчого колективу «Калина». Та не тільки його учасниці виходили на сцену, а й маячківські артисти: гурти «Реальні мужики» і «Маків цвіт», шкільний ансамбль барабанщиць «Ліра», місцевий танцювальний ансамбль «Дикий мед». Цікавою «родзинкою» свята став виступ онуків та правнуків учасниць «Калини», їм глядачі аплодували дружно і голосно. Катерині Матвієнко приємно було чути вітання на свою адресу, адже вона має 12 онуків і 10 правнуків! Тож є кому передати свої таланти.

13:42 08.10.2023

У НЕХВОРОЩАНСЬКІЙ АМБУЛАТОРІЇ ВІДКРИВСЯ АПТЕЧНИЙ ПУНКТ

У НЕХВОРОЩАНСЬКІЙ АМБУЛАТОРІЇ ВІДКРИВСЯ АПТЕЧНИЙ ПУНКТ

Це приємна новина, якої довго чекали не тільки нехворощани, а й усі пацієнти амбулаторії. Бо, як пояснив директор з розвитку мережі аптек «Едельвейс» Михайло Довгий, з відкриттям нашого аптечного пункту його покупцям будуть доступні практично всі державні й соціальні програми, як от «Доступні ліки», «Інсулін+», «Терапія+» та інші, а також – видача ліків за електронними рецептами (ця система почне працювати до кінця тижня, адже тільки сьогодні пункт потрапив до бази НСЗУ). До всього буде й пільговий продаж ліків для учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

18:13 03.10.2023

У МАЯЧЦІ БУДЕ ЛАВАНДОВЕ ПОЛЕ

У МАЯЧЦІ БУДЕ ЛАВАНДОВЕ ПОЛЕ

З’явилося воно з ініціативи депутаток нашої ТГ Віри Іванівни Заїки та Людмили Анатоліївни Заїки. Їх ідею підтримали працівники виконкому та бібліотеки, а робітники Нехворощанського комунгоспу технікою допомогли підготувати територію. Потім задискував її Андрій Войничий, а Сергій Заїка розробив своїм мотоблоком. Долучилися до корисної справи і Владислав Лях та начальник нашої МПО Василь Угляй. Ось так толокою і створили лавандове поле, висадивши сьогодні там 500 кущів цієї рослини, яка наступного року порадує маячківців та гостей села своїм цвітінням і неповторними пахощами.

16:12 03.10.2023

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Сьогодні у Нехворощі на спортивному майданчику зі штучним покриттям відбулися завершальні ігри з міні-футболу серед учнів 9-11 класів, що проходили в рамках Всеукраїнського олімпійського тижня. На змагання прибули юні футболісти і їхні тренери з Маячківського та Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. (команди хлопців та дівчат), з Гупалівського ліцею, а зустрічали їх господарі поля – гравці Нехворощанського ліцею.

16:09 03.10.2023

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

29 вересня у селі Горбанівка, що на території Щербанівської територіальної громади, відбувся традиційний командний чемпіонат Полтавської області зі спортивного пішохідного туризму серед депутатів рад всіх рівнів, державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Полтавської області. Проходив він з нагоди Дня туризму та напередодні Дня українського козацтва і Дня захисників та захисниць України.

14:34 02.10.2023

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Минулого тижня в рамках Всеукраїнського олімпійського тижня на спортивному майданчику зі штучним покриттям у с. Нехвороща відбулися змагання з міні-футболу серед гравців молодшої учнівської групи (4-6 класи) закладів освіти ТГ.

10:38 02.10.2023

Заробили понад 2 млн гривень на «працевлаштуванні» людей за кордоном: кіберполіція викрила організовану групу шахраїв

Заробили понад 2 млн гривень на «працевлаштуванні» людей за кордоном: кіберполіція викрила організовану групу шахраїв

Зловмисники пропонували громадянам внести передоплату за надання послуг із працевлаштування за кордоном. У такий спосіб вони ошукали понад 180 осіб. Фігурантам повідомлено про підозру.

17:07 28.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь