A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ 2023 В УКРАЇНІ

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ 2023 В УКРАЇНІ

   Наше навколишнє середовище щодня страждає від екоциду. Постійні обстріли, детонація мін, горіння лісів, підрив Каховської ГЕС – наслідки усіх цих екозлочинів будуть наздоганяти нас роками і навіть століттями. Ми повинні уже зараз почати роботу над ліквідацією наслідків екокатастрофи, підтримкою та відновленням українського довкілля. Сьогодні, як ніколи, потрібно об’єднувати зусилля та працювати у спільному напрямку – Перемога та екологічне відновлення України – Юлія Мархель, координаторка World Cleanup Day в Україні.

15:25 06.09.2023

РОБОЧИЙ ВІЗИТ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА КОСТЯНТИНА КАСАЯ

РОБОЧИЙ ВІЗИТ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА КОСТЯНТИНА КАСАЯ

   Сьогодні у нашій громаді з робочим візитом побував народний депутат України Костянтин Касай з дружиною Оленою Іванівною. У Соколовій Балці їх зустрічали голова громади Віктор Дубович із заступницями Ольгою Хоменко і Зоєю Короленко.

21:20 01.09.2023

НАРАДА КЕРІВНИКІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

НАРАДА КЕРІВНИКІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

   Сьогодні у конференц-залі відбулася нарада керівників навчальних закладів, яку вела заступниця начальниці відділу освіти Яна Ільченко. Вона привітала колег з новим навчальним роком, який незабаром почнеться, і висловила надію, що навчальний період пройде спокійно, без суттєвих «сюрпризів». Ще подякувала «за стійкість, міцність, працелюбність, що в таких умовах знайшли сили, вміння і можливості підготувати свої заклади до Першовересня». Побажала мирних, натхненних робочих днів без повітряних тривог і «походів» в укриття, «які ми так старанно будували й облаштовували», а також – «щоб ваша педагогічна зірка не вигорала, щоб не зникало бажання працювати, а вихованці були вдячні за вашу працю.

15:19 30.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь