A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПОЧАЛОСЬ БУДІВНИЦТВО РЕЛАКС-ПАРКУ

ПОЧАЛОСЬ БУДІВНИЦТВО РЕЛАКС-ПАРКУ

Керівництво громади давно виношувало ідею створити у Соколовій Балці зону відпочинку. Але все красиве й сучасне потребує певних коштів, тому перший крок до реалізації задуму зробила заступниця голови громади Світлана Калініченко, написавши проєкт і подавши його на конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області. Потім вся громада голосувала за цей проєкт, в результаті чого він здобув перемогу, а Світлана Миколаївна одержала сертифікат переможниці. Таким чином, її проєкт «Релакс-парк Sokolianka» буде втілено за кошти обласної ради на загальну суму 210 тис. грн. Віримо, що ця зона стане справжньою окрасою села!

16:14 01.11.2023

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

28 жовтня на базі Розсошенської гімназії відбулася ІІ спартакіада місцевого осередку ГО «ВФСТ «Колос» 2023 року серед територіальних громад Полтавського району. Участь у ній взяли 16 команд, серед яких – команда Нехворощанської громади. Наші спортсмени були представлені в таких видах спорту:

10:09 30.10.2023

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ГОЛОВИ ГРОМАДИ В СЕЛО МАЯЧКА

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ГОЛОВИ ГРОМАДИ В СЕЛО МАЯЧКА

27 жовтня голова громади Віктор Дубович відвідав з робочим візитом село Маячку. Зокрема, побував у місцевій школі, де разом із директором Василем Маслеєм обговорив важливість ремонту покрівель над трьома шкільними будівлями. Йшлося і про харчування учнів, про необхідність реконструкції шкільного харчоблоку. Віктор Олександрович оглянув їдальню та обмінявся думками з її працівницями, які мріють мати такий харчоблок, як у Нехворощанському ліцеї. Тим більше, що кількість учнів у Маячківському ЗЗСО І-ІІІ ст. зростає, і обопільне завдання її адміністрації та керівництва громади – покращувати умови навчання і перебування дітей у цьому закладі.

09:37 29.10.2023

ГОСТІ НАШОЇ ГРОМАДИ

ГОСТІ НАШОЇ ГРОМАДИ

26 жовтня у Нехворощі з робочим візитом побували лідер партії «Рідне місто» Олександр Удовіченко та голова її обласної організації Микола Перепелиця. Під час спілкування з головою громади Віктором Дубовичем та його заступницями Ольгою Хоменко і Зоєю Короленко, вони цікавились життям Нехворощанщини, і зокрема – ще не вирішеними питаннями в галузі охорони здоров’я. Принагідно оглянули Нехворощанську амбулаторію ЗПСМ, а також хід зведення чотириквартирного житлового будинку для внутрішньо переміщених осіб, реконструкцію приміщення дитсадка. Також визначили шляхи майбутньої співпраці, спрямованої на соціальний розвиток нашої громади.

14:20 27.10.2023

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ!

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ!

Благодійний Фонд Файне.ЮА запрошує українських виробників крафтової продукції взяти участь у проєкті «Різдво з Україною» та представити свої вироби на різдвяних ярмарках Європи.

09:06 27.10.2023

І ГОРІХОВІ САДИ, І КРИНИЦЯ

І ГОРІХОВІ САДИ, І КРИНИЦЯ

Ідея висадити на території Нехворощанської та Маячківської амбулаторій саджанці волоських горіхів виникла випадково. Якось до директорки нашого ЦПМСД Інни Коби зателефонував Іван Васильович Пікуль із села Любимівка, що в сусідній Михайлівській громаді, і висловив готовність подарувати кілька десятків молодих дерев. При цьому зазначив: «Постійно слідкую за публікаціями на сторінці вашої громади, і завжди приємно читати про те, як ви впорядковуєте території, закладаєте квітники і парки. Скрізь би так! А я от займаюсь вирощенням горіхів, і можу з вами поділитися саджанцями. Хай і в Нехворощанській громаді ростуть та врожаяться любимівські горіхи!».

15:30 26.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь